Je hebt plannen om een boek te schrijven? En nu?

Je bent aan het juiste adres. Expertboek helpt je bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.

Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossing en begeleiding. Wij werken altijd met pakketprijzen voor schrijfcoaching, redactie, opmaak en drukwerk, dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder vind je de programma's die wij aanbieden om het jou gemakkelijk te maken en in korte tijd je boek te publiceren. 

Jouw Bestsellerplan
Jouw ideeën voor je boek in een concreet plan

  • Een VIP-dag (online of live in Breda) waarin we samen je boekplan van a tot z opzetten, zodat je het schrijven van je boek niet (langer) uitstelt en je meteen doelgericht aan de slag kunt: 1-op-1 dus alle aandacht voor jou en je boek. 
  • Een extra online sessie waarin je uitgebreide feedback krijgt op jouw boekplan en wat je daarna nog hebt uitgewerkt, zodat je daarna met een gerust hart kunt gaan schrijven. 
  • Handige template voor het uitwerken van jouw boekplan, waardoor je boek meteen structuur krijgt. 

Speciaal voor ondernemers die geen tijd en frustratie willen verspullen bij het schrijven van hun unieke boek.

Schrijf een uniek boek

Wil je liever een uniek boek, met een unieke structuur en layout? Ook daar helpt Expertboek je graag mee. Voor schrijfcoaching van een uniek boek begin je met het programma Jouw Bestsellerplan. Daarna helpen we je graag tijdens het schrijven met het programma:

VAN BOEKPLAN TOT BESTSELLER

Ben je klaar met schrijven? Voor de redactie, opmaak en drukwerk van je boek maken we altijd een offerte-op-maat, uiteraard vrijblijvend. 
Elk boek is immers uniek!

Klik hieronder op de knop om een offerte op te vragen voor de redactie, opmaak en het drukwerk van je boek. 

Schrijf een boek over jouw successtrategieën

Wil je een eigen boek maar zie je er tegenop om het te schrijven? Met dit groepsprogramma heb je binnen 3 maanden je boek geschreven, terwijl je normale werk gewoon door kan gaan. Je boek gaat er nu gegarandeerd komen, dankzij slim gebruik van interviews en AI!

We starten 20 maart met dit unieke programma

Schrijf een 10 stappenboek

Wil je graag een boek publiceren, maar niet veel tijd besteden aan het schrijven en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een boek in de 10 stappenserie. Je krijgt schrijfcaching om in
6 weken je boek te schrijven. Binnen 3 maanden ligt jouw boek op de plank! Ruim 111 ondernemers gingen je voor.

Je kunt op elk gewenst moment starten met het schrijven van een 
10 stappenboek.

Schrijf een Experttipsboek

Heb je als doelgroep ondernemers en wil je een praktisch boek schrijven met 50 praktische tips én jouw unieke methode of stappenplan? Dan is een Experttips boek wellicht iets voor jou. We hebben momenteel 26 boeken in deze serie, allemaal voor ondernemers geschreven.
Je krijgt 3 maanden individuele schrijfcoaching.

Binnen een half jaar kun jij jouw Experttips boek lanceren. Je kunt op elk moment starten.

Neem contact op voor meer informatie.