Je hebt plannen om een boek te schrijven? En nu?

Je bent aan het juiste adres. Expertboek helpt je graag bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.

Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossing en begeleiding. Wij werken altijd met pakketprijzen voor schrijfcoaching, redactie, opmaak en drukwerk, dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder vind je de programma's die wij aanbieden om het jou gemakkelijk te maken en in korte tijd je boek te publiceren. 

VAN BIERVILTJE TOT BOEKPLAN
Werk in 2 sessies jouw ideeën voor je boek uit (1-op-1)

  • Twee praktische online sessies waarin je echt aan de slag gaat met jouw boek. Aan het einde van de dag heb jij je boekplan klaar en kun je gaan schrijven
  • Inclusief fysieke Kaartenset Van Boekplan tot Bestseller thuisgestuurd (t.w.v. € 32,50).
  • Met handige template voor jouw boekplan.
  • Toegang tot de opname van de dag.

Speciaal voor ondernemers die op korte termijn willen beginnen met het schrijven van hun boek.

Nu slechts € 197,- (normaal € 397,-)

Schrijf een uniek boek

Wil je liever een uniek boek, met een unieke structuur en layout? Ook daar helpt Expertboek je graag mee.

Voor het schrijven van een uniek boek bieden hebben we het programma:

KICKSTART JE BOEK

In dit programma begeleiden we je individueel bij het schrijven van je boek. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. We denken graag persoonlijk met je mee. Daarnaast heb je ook meteen een stok achter de deur voor het schrijven van je boek.

Voor de redactie, opmaak en drukwerk van je boek maken we altijd een offerte-op-maat, uiteraard vrijblijvend. Elk boek is immers uniek!

Klik hieronder op de knop voor het programma KICKSTART JE BOEK of om een offerte op te vragen voor de redactie, opmaak en het drukwerk van je boek. 

Schrijf een 10 stappenboek

Wil je graag een boek publiceren, maar niet veel tijd besteden aan het schrijven, geen hoge investering doen, en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een boek in de 10 stappenserie. Je krijgt schrijfcaching om in 6 weken je boek te schrijven. Binnen 3 maanden ligt jouw boek op de plank! Ruim 60 ondernemers gingen je voor.

We starten op 7 oktober 2022 weer met een nieuwe groep.
Doe je mee? Dan ben je voor het einde van 2022 klaar met schrijven! 

Schrijf een Experttipsboek

Heb je als doelgroep ondernemers en wil je een praktisch boek schrijven met 50 praktische tips én jouw unieke methode of stappenplan? Dan is een Experttips boek wellicht iets voor jou. We hebben momenteel 26 boeken in deze serie, allemaal voor ondernemers geschreven.

Je krijgt 3 maanden individuele schrijfcoaching. Binnen een half jaar kun jij jouw Experttips boek lanceren. Je kunt op elk moment starten.

Neem contact op voor meer informatie.