Je hebt plannen om een boek te schrijven? En nu?

Je bent aan het juiste adres. Expertboek helpt je bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.

Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossing en begeleiding. Wij werken altijd met pakketprijzen voor schrijfcoaching, redactie, opmaak en drukwerk, dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder vind je de programma's die wij aanbieden om het jou gemakkelijk te maken en in korte tijd je boek te publiceren. 

Schrijf een HOE DAN?-boek 

Wil je een eigen boek maar zie je er tegenop om het te schrijven? Met dit groepsprogramma kun je in 8 weken je boek schrijven, terwijl je normale werk gewoon door kan gaan. Je boek gaat er nu gegarandeerd komen! In een HOE DAN?-boek beantwoord je de meestgestelde vragen van jouw potentiële klanten.

We starten 3 juni met het schrijfcoachingsprogramma voor het schrijven van een HOE DAN?-boek.

Van Bierviltje tot Manuscript
Schrijfcoachingsprogramma voor het schrijven van een uniek boek

Wil je een uniek boek, met een unieke structuur en layout? Daar helpen we je graag mee, 1-op-1, voor extra individuele aandacht. We begeleiden je vanaf jouw eerste aantekeningen op de achterkant van een bierviltje, totdat je de laatste punt achter je manuscript hebt gezet.

Speciaal voor ondernemers die geen tijd en frustratie willen verspullen bij het schrijven van hun unieke boek.

Van manuscript naar boek

Ben je klaar met schrijven? Voor de redactie, opmaak en drukwerk van jouw boek maken we graag een offerte-op-maat, uiteraard vrijblijvend. 
Elk boek is immers uniek!

Klik hieronder op de knop om een offerte op te vragen voor de redactie, opmaak en het drukwerk van je boek. 

Schrijf een 10 stappenboek

Wil je een boek schrijven met een helder stappenplan voor jouw lezer?

Schrijf dan een 10 stappenboek. Je krijgt schrijfcaching om in 6 weken je boek te schrijven. Binnen 5 maanden ligt jouw boek op de plank! Bijna 150 ondernemers gingen je voor.

Je kunt op elk gewenst moment starten met het schrijven van een 
10 stappenboek.

Schrijf een Experttipsboek

Heb je als doelgroep ondernemers en wil je een praktisch boek schrijven met 50 praktische tips én jouw unieke methode of stappenplan? Dan is een Experttips boek wellicht iets voor jou. We hebben momenteel 26 boeken in deze serie, allemaal voor ondernemers geschreven.
Je krijgt 3 maanden individuele schrijfcoaching.

Binnen een half jaar kun jij jouw Experttips boek lanceren. Je kunt op elk moment starten.

Neem contact op voor meer informatie.