Je hebt plannen om een boek te schrijven? En nu?

Je bent aan het juiste adres. Expertboek helpt je graag bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.

Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossing en begeleiding. Wij werken altijd met pakketprijzen voor schrijfcoaching, redactie, opmaak en drukwerk, dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder vind je de programma's die wij aanbieden om het jou gemakkelijk te maken en in korte tijd je boek te publiceren. 

Schrijf een 10 stappenboek

Wil je graag een boek publiceren, maar niet veel tijd besteden aan het schrijven, geen hoge investering doen, en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een boek in de 10 stappenserie. Je krijgt schrijfcaching om in 6 weken je boek te schrijven. Binnen 3 maanden ligt jouw boek op de plank! Ruim 60 ondernemers gingen je voor.

We starten op 1 oktober 2021 weer met een nieuwe groep.
Doe je mee? Dan ben je voor het einde van het jaar klaar met schrijven en kun je begin 2022 je boek lanceren! 

Schrijf een uniek boek

Wil je liever een uniek boek, met een unieke structuur en layout? Ook daar helpt Expertboek je graag mee.

Voor het schrijven van een uniek boek bieden we de volgende 2 opties aan:

  • Het groepsprogramma KICKSTART JE BOEK 
    In dit programma begeleiden we je om in 3 maanden je boek te schrijven. We starten op 5 oktober 2021 met een nieuwe groep!
  • Het 1-op-1 schrijfcoachingsprogramma VAN BIERVILTJE TOT BESTSELLER 
    In dit programma van 4 maanden begeleiden we je individueel bij het schrijven van je boek. Met dit programma kun je op elk gewenst moment beginnen.

In beide programma's denken we graag persoonlijk met je mee. Daarnaast heb je ook meteen een stok achter de deur voor het schrijven van je boek.

Voor de redactie, opmaak en drukwerk van je boek maken we altijd een offerte-op-maat. 
Elk boek is immers uniek!

Klik hieronder op de knop voor het programma KICKSTART JE BOEK of meer informatie aan te vragen over het 1-op-1 schrijfprogramma VAN BIERVILTJE TOT BESTSELLER. 

Schrijf een Experttipsboek

Heb je als doelgroep ondernemers en wil je een praktisch boek schrijven met 50 praktische tips én jouw unieke methode of stappenplan? Dan is een Experttips boek wellicht iets voor jou. We hebben momenteel 26 boeken in deze serie, allemaal voor ondernemers geschreven.

Je krijgt 3 maanden individuele schrijfcoaching. Binnen een half jaar kun jij jouw Experttips boek lanceren. Je kunt op elk moment starten.

Neem contact op voor meer informatie.