Je hebt plannen om een boek te schrijven? En nu?

Je bent aan het juiste adres. Expertboek helpt je graag bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.

Voor elke ondernemer bieden wij de juiste oplossing en begeleiding. Wij werken altijd met pakketprijzen voor schrijfcoaching, redactie, opmaak en drukwerk, dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder vind je de 3 programma's die we aanbieden om het jou gemakkelijk te maken en in korte tijd je boek te publiceren. 

Schrijf een 10 stappenboek

Wil je graag een boek publiceren, maar niet veel tijd besteden aan het schrijven, geen hoge investering doen, en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een boek in de 10 stappenserie. Je krijgt schrijfcaching om in 6 weken je boek te schrijven. Binnen 3 maanden ligt jouw boek op de plank! Ruim 60 ondernemers gingen je voor.

We starten op 15 januari 2021 weer met een nieuwe groep.
Doe je mee? Dan ben je eind februari klaar met schrijven en kun je in de lente je boek lanceren!  

Schrijf een Experttipsboek

Heb je als doelgroep ondernemers en wil je een praktisch boek schrijven met 50 praktische tips én jouw unieke methode of stappenplan? Dan is een Experttips boek wellicht iets voor jou. We hebben momenteel 26 boeken in deze serie, allemaal voor ondernemers geschreven. 

Je krijgt 3 maanden individuele schrijfcoaching. Binnen een half jaar kun jij jouw Experttips boek lanceren. Je kunt op elk moment starten.

Neem contact op voor meer informatie. 

Schrijf een uniek boek

Wil je liever een uniek boek, met een unieke structuur en layout? Ook daar helpt Expertboek je graag mee.

Voor het schrijven van je boek bieden we een uniek 1-op-1 schrijfcoachingsprogramma aan. In 4 maanden heb je je boek geschreven. Daarnaast heb je ook meteen een stok achter de deur en denken we met je mee over de promotie van je boek. Ja inderdaad, dat kun je al doen tijdens het schrijven!

Voor de redactie, opmaak en drukwerk maken we altijd een offerte-op-maat. Elk boek is immers uniek!

Neem gerust contact op voor meer informatie over het viermaandenprogramma en voor het opvragen van een offerte.