Wil je graag een boek publiceren?

Maar wil je tegelijkertijd niet veel tijd besteden aan het schrijven, geen hoge investering doen, en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een 10 stappenboek!

We starten op 28 januari 2022 weer met een nieuwe groep.

In 6 weken schrijf jij je boek!
Bijna 100 ondernemers gingen je voor in het schrijven van een 10 stappenboek.

Reactie van Eva Brouwer

Auteur van het boek In 10 stappen je podium pakken (en inmiddels ook In 10 stappen online presenteren)

Reactie van Daisy da Veiga

Auteur van het boek In 10 stappen ontspannen succesvol

Reactie van Bianca Meijsen

Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Onderaan deze pagina vind je nog meer video's met ervaringen van andere 10 stappenauteurs!

Waarom deze boekenserie?
Deze serie is opgezet om het jou als ondernemer makkelijk te maken. Jij schrijft de 10 stappen en nog enkele kleine hoofdstukken (Inleiding, Hoe nu verder, Over de auteur en Nawoord).
Wij zorgen voor de rest: je tekst wordt professioneel geredigeerd, je boek wordt opgemaakt en gedrukt.

Speciaal voor ondernemers die niet veel tijd aan het schrijven van een boek willen besteden en die tegen een geringe investering op korte termijn een boek willen publiceren.

Het leuke van deze serie is, dat jij je eigen kleur en icoon voor de cover kiest. We passen het boek dus aan op jouw huisstijl. Ook kun je jouw eigen logo op de achterkant laten opnemen.
Verder is de stijl van het boek voor alle boeken in deze serie hetzelfde, vandaar dat we het goedkoper kunnen aanbieden dan een boek waarvoor een unieke vormgeving wordt gemaakt.

Wil jij een boek schrijven waarin je de lezer iets leert en tot actie aanzet? Maak er een 10 stappenplan van en schrijf een boek in de 10 stappenserie.

Binnen 6 weken ben je klaar met het schrijven van je boek. 
Dit jaar kun jij klaar zijn met het schrijven van je boek!

Jouw boek in 10 stappen
Net zoals de inhoud van de boeken in deze serie, is het deelnameproces erg overzichtelijk: in 10 stappen heb jij een boek.

De 10 stappen voor jouw boek:

  1. Zeg ja tegen de 10 stappenserie en ontvang een format voor het schrijven van jouw boek, inclusief schrijftips.
  2. Schrijf de 10 stappen uit.
  3. Vul de 10 stappen aan met praktijkvoorbeelden en praktische opdrachten.
  4. Schrijf de overige hoofdstukken: Inleiding, Hoe nu verder, Over de auteur en Nawoord.
  5. Bedenk en bespreek de titel van je boek en kies een basiskleur en icoon voor de cover. Wij maken dan de cover van je boek, zodat je die al kunt delen.
  6. Stuur je manuscript op voor redactie.
  7. Kijk het geredigeerde bestand na en stuur het daarna op, zodat je boek kan worden opgemaakt.
  8. Kijk het opmaakbestand van je boek na voor de laatste correcties.
  9. Je boek wordt gedrukt.
  10. Lanceer je boek!

Zodra jij klaar bent met schrijven en je je manuscript hebt opgestuurd, hebben wij nog 8 weken nodig voor de redactie, opmaak, correcties en het drukwerk. 

Bene Bailleul
In 10 stappen een topteam

''Voor mijn 2de boek ‘In 10 stappen een topteam’ werkten we met 20 auteurs tegelijk. Wat een energie. Ik voelde vanaf het begin: dit komt goed. De professionele voorbereiding, de wekelijkse zoomsessies, de samenwerking met een buddy, de continue professionele ondersteuning, … Als je met Daisy en haar topteam samenwerkt weet je, jouw boek komt er! En dan ben jij ook een auteur: wat een ongelooflijk gevoel. Droom van je jouw boek? Neem contact op met Daisy en jouw droom wordt werkelijkheid.''

Waarom een eigen boek?
Een boek is een bijzonder visitekaartje! Het draagt bij aan je expertstatus en zorgt voor nieuwe klanten.

Verkoop je je boek via de boekhandels, dan houd je als auteur ongeveer 50% over van de verkoopprijs, want de boekhandel verdient er uiteraard ook aan.

Verkoop je je boek rechtstreeks aan je (potentiële) klanten, dan is alle opbrengst voor jou.

Met een boek krijg je meer klanten!

Door het lezen van je boek, kan jouw potentiële klant op een laagdrempelige manier kennis met jou maken. Hiermee win je vertrouwen. De stap om een dienst van jou af te nemen, is vele malen kleiner als ze je boek al hebben gelezen, of zelfs als ze alleen maar weten dat je een boek hebt geschreven!

Uiteraard kun je je boek ook weggeven. Hoe zou het voor je zijn als je je boek kunt overhandigen tijdens een salesgesprek of als bonus cadeau kunt geven aan de deelnemers van je eigen workshop, training of event?

Jouw 10 stappenboek kun je inzetten als marketingmiddel voor je bedrijf, waardoor je meer klanten krijgt.

Uiteraard kun je de boeken ook verkopen.

Een boek weggeven werkt bijzonder goed als speciaal visitekaartje.

Eva Brouwer
In 10 stappen je podium pakken

''Zonder Daisy, geen boek! Dankzij het geweldige programma rondom de 10 stappen serie lukte het mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek! Dankzij de goede begeleiding en de extreem concrete stappen kon ik veel sneller aan de slag dan ik voor mogelijk had gehouden, en was het ook binnen een paar maanden af. En nu sta ik in de top 25 van Managementboek! Ik kan deze manier van werken van harte aanbevelen, omdat je anders veel te lang in het luchtledige blijft hangen met je plannen en je het wiel zelf moet uitvinden. Gun jezelf dit cadeau om echt als expert in jouw vakgebied gezien te worden! Pak je Podium!'' 

Binnen 100 dagen je boek op de plank!
Expertboek heeft inmiddels ruim 300 boeken uitgegeven.
We weten dus hoe lang je erover doet om een boek te schrijven. Een boek als dit kun je in 6 weken schrijven, ook naast je huidige werkzaamheden als ondernemer.

Per stap schrijf je ongeveer 4 pagina’s in Word, maximaal 1500 woorden. Het totale manuscript voor je boek hoeft dus maar ongeveer 60 pagina’s te bevatten (max. 18.000 woorden).

Schrijf en promoot tegelijkertijd je boek!
Tijdens het schrijven kun je ook heel goed je boek al promoten. Om je hierbij te helpen, krijg je tijdens de schrijfcoaching ook promotietips om jouw boek te promoten. Hier heb je veel profijt van als je boek eenmaal is gelanceerd. Je krijgt ook tips voor je boeklancering en lanceringsactie.

Over Expertboek

Expertboek helpt ondernemers bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. We hebben de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen bij het realiseren van hun boekdroom.

We geven 3 soorten boeken uit:
Unieke boeken: elk boek is uniek en heeft een eigen structuur en een origineel ontwerp.
Boeken in de 10 stappen boekenserie: elk boek in deze serie bestaat uit 10 stappen.
Boeken in de Experttips boekenserie: deze boeken zijn geschreven voor ondernemers en bevatten telkens 50 praktische tips en een unieke methode of een stappenplan.

Overleggen doen wij voornamelijk online, telefonisch of via e-mail of Skype/Zoom. Geen onnodige lange lijnen maar direct en persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden en daar profiteer jij van.

Expertboek staat voor een persoonlijke benadering, snelle levering en kwaliteit. Onze missie is jou te helpen een succes te maken van je boek, zodat jij je profileert als expert, je bereik vergroot en je marktwaarde verhoogt. Niet alleen met een kwalitatief goed boek, maar ook door jou te helpen het succesvol in de markt te zetten.

Om de kwaliteit hoog te houden, werkt Expertboek met de beste professionals op het gebied van schrijfcoaching, redactie, ontwerp, grafische vormgeving, uitgeven en promotie.

Kijk eens op het LinkedInprofiel van Daisy Goddijn voor reacties van klanten.

“Mijn naam is Daisy Goddijn, ik ben schrijfcoach, vormgever en uitgever. Ik heb honderden  ondernemers met succes begeleid tijdens het schrijven. Zelf heb ik 5 boeken geschreven. Ik weet dus hoe het werkt. En daar kun jij van profiteren. Als je een 10 stappenboek schrijft, dan begeleid ik je tijdens het schrijven.”

Schrijf en lanceer begin 2022 je boek!
 
Doe mee met de volgende groep die start op 28 januari 2022.
Dit is wat je krijgt:

• 6 weken begeleiding tijdens het schrijven. Ik vertel je precies wat je moet doen om in 6 weken klaar te zijn met schrijven. Ik leid je er helemaal doorheen.
• Elke week een online coachingsessie via Zoom waarin we doelen stellen en waar je al je vragen kunt stellen.
• Live schrijfsessies via Zoom (max. 2 uur tegelijk schrijven, als stok achter de deur).
• Q&A-sessies waarin je al je vragen kunt stellen.
• Toegang tot een besloten Facebookgroep met ondernemers die ook een 10 stappenboek schrijven voor extra ondersteuning.
• Schrijfbuddy’s voor een accountability-systeem.
• Een BLUEPRINT met voortgangsoverzicht.
• Professionele redactie van je boek.
• Opmaak van je boek volgens het format van de 10 stappenserie.
• Je kiest zelf de kleur en het icoon voor de cover van je boek.
• Drukwerk van 300 boeken (een hogere oplage is uiteraard ook mogelijk).
• Boekpromotietips.

Doe je mee? Dan ben je in 6 weken klaar met schijven!
We nemen dit keer overigens 1 week extra wegens de voorjaarsvakantie.

Wilke de Werk
In 10 stappen naar vrijheid

''Ik heb als onervaren schrijver het traject onder begeleiding van Daisy, doorlopen en er ligt nu een boek: In 10 stappen naar vrijheid… op de plank. Dit was er nooit gekomen als Daisy me hierin niet had begeleid. Ik kan het iedereen aanraden die de wens heeft een boek te schrijven (en dat zijn er velen) om het onder haar begeleiding te doen. Ze geeft vertrouwen, is heel kundig, komt haar afspraken na en zorgt er voor dat er iets moois uit komt. Ze geeft veel en vraagt relatief weinig. Door haar weet ik dat er ooit weer een 2e boek zal komen. Stop met twijfelen… DOEN!” 

Jouw investering

Voor slechts € 3.000,-  (excl. btw) heb jij je eigen boek in handen en krijg je er ook nog eens 300 boeken bij.

Je ontvangt alles wat je nodig hebt om jouw boek te schrijven en uit te geven.
Denk eens na: hoeveel nieuwe klanten heb jij nodig om deze investering van € 3.000 terug te verdienen?

Wat nog aantrekkelijker is: bij een oplage van 1.000 stuks is de investering € 4.000,-, dat is slechts € 4,00 per boek. Een oplage van 500 stuks is of een andere oplage is uiteraard ook mogelijk.

Wil je na de eerste druk een herdruk? Dan betaal je slechts € 1,65 per boek bij een herdruk van 1.000 stuks.

Een mooier visitekaartje kun je niet hebben!

Je krijgt echter ook een aantal aantrekkelijke bonussen.

Als bonus ontvang je daarnaast het volgende:

• Een 3D-afbeelding van je cover om op je website en social media te delen (t.w.v. € 50,-).
• Een PDF met een deel van je boek, deze kun je als opt-in op je website plaatsen om je mailinglijst op te bouwen.
 Een fysiek exemplaar van de volgende 5 boeken:
   • IN 10 STAPPEN DE BESTE START VAN JE BOEK (t.w.v. € 17,50)
   • IN 10 STAPPEN INSPIREREND SCHRIJVEN (t.w.v. € 17,50)
   • IN 10 STAPPEN VAN EXPERT NAAR AUTEUR (t.w.v. € 17,50)
   • Van Boek tot Bestseller (t.w.v. € 20,-)
   • Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven (t.w.v. € 20,-)
Toegang tot een besloten Facebookgroep en een online leeromgeving, speciaal voor auteurs van Expertboek. Hier vind je de opnames van de online sessies en belangrijke bestanden, delen we boekpromotietips en helpen we elkaar om een maximaal resultaat uit je boek te halen.
• Een exclusief interview met jou via Facebook Live om jouw boek te promoten. Dit interview
   plaatsen we ook op LinkedIn, YouTube en de website van Expertboek. Jij ontvangt het
   MP4-bestand van het interview.

Mascha Struik
In 10 stappen professional vanuit je hart

''Als je wilt dat mensen in je vakgebied je écht serieus nemen, moet je een boek schrijven’ Dat hoorde ik al jaren, maar de stap om eraan te beginnen was te groot. Ik kwam nooit verder dan een vaag idee. Tot ik in februari 2019 het nieuwe concept van Daisy tegenkwam: in zes weken je boek schrijven – kant en klaar format – samen met andere schrijvers – volledig ontzorgd.
Bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan dus echt: ik ben op 1 maart 2019 begonnen met bedenken van de titel en op 18 juni 2019 kwam mijn boek ‘In 10 stappen Professional vanuit je hart – maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp’ uit! Daisy, dank je wel voor jouw In 10 stappen concept!
De duidelijke boekstructuur, het strakke tijdspad, wekelijkse boostsessies en het samen met anderen optrekken hebben het schrijven van mijn boek bijna makkelijk gemaakt. Daarna geredigeerd, opgemaakt, gedrukt, aangemeld bij het CB zonder dat ik daar zelf omkijken naar had, alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben superblij met en trots op het resultaat!''

DOE JE MEE?
Dan kun je over een paar maanden je boek lanceren!
Schrijf je nu in voor het schrijven van een 10 stappenboek en profiteer van de voordelen.

Je betaalt in 2 termijnen: € 1.700,- bij inschrijving en € 1.300,- in maart 2022 (bedragen zijn exclusief btw).

Klik op onderstaande knop om je op te geven. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalscherm waar je veilig de eerste termijn kunt betalen. Na betaling ontvang je meteen een factuur en is je plek verzekerd.

Daarna ontvang je een e-mail met alle nodige informatie. We starten met de aftrap middels een online sessie op vrijdag 28 januari van 9.00 tot 11.00 uur! Op maandag 31 januari is de eerste schrijfcoachingssessie. Die zijn telkens op een maandag van 12.00 tot 13.00 uur (online). Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt de opnames en kan altijd met je vragen terecht.

We kunnen maximaal 20 ondernemers helpen tijdens het schrijven, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Klik hieronder op de rode knop om je plek zeker te stellen. Dat doe je door de eerste termijnbetaling te voldoen. Na betaling is jouw plek verzekerd. 

Je kunt veilig betalen met iDeal en ontvangt een factuur na betaling. 
Voor de 2e termijnbetaling ontvang je in maart een factuur. 

Als je op de knop ‘Ja ik wil ook een 10 stappen boek schrijven’ drukt, ga je akkoord met de op het programma van toepassing zijnde algemene voorwaarden van Expertboek.

De groep gaat 28 januari van start bij minimaal 10 deelnemers. Zijn er minder dan 10 deelnemers, dan starten we op een later moment in 2022.

Karen Dijkstra
In 10 stappen leren vanuit talent

“Het zat al een tijdje in mijn hoofd dat ik wel ‘een keer’ een boek wilde schrijven, volgend jaar of over een paar jaar… En nu, een paar maanden later is mijn boek “In 10 stappen leren vanuit talent” geschreven en ligt het bij de drukker! Natuurlijk heb ik het zelf geschreven, maar het is zó fijn dat Daisy precies weet wat er moet gebeuren om een boek te schrijven én uit te geven. En dat begint met een goede structuur voor je boek. De schrijfcoaching van Daisy is praktisch en persoonlijk. Ze denkt echt met je mee. En al tijdens het schrijven krijg je al de nodige tips om je boek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. In één woord: super! Dank je wel, Daisy!"

Wat vinden andere 10 stappenauteurs?

Volgens mij weet je nu voldoende om een keuze te maken
Schrijf je nu in voor het schrijven van een 10 stappenboek en profiteer van de voordelen.

Klik op onderstaande knop om je op te geven. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalscherm waar je veilig de eerste termijn kunt betalen. Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Daarna ontvang je een e-mail met alle nodige informatie. We starten met de aftrap middels een online sessie op vrijdag 28 januari van 9.00 tot 11.00 uur!

Op maandag 31 januari is de eerste schrijfcoachingssessie. Die zijn telkens op een maandag van 9.00 tot 10.00 uur (online). Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt de opnames en kan altijd met je vragen terecht.

We kunnen maximaal 20 ondernemers helpen tijdens het schrijven, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Klik hieronder om je plek zeker te stellen. Dat doe je door de eerste termijnbetaling te voldoen. Na betaling is jouw plek verzekerd. 

Je kunt veilig betalen met iDeal en ontvangt een factuur na betaling. Voor de 2e termijnbetaling ontvang je in maart een factuur.

Op de diensten van Expertboek zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.
De groep gaat 28 januari van start bij minimaal 10 deelnemers. Zijn er minder dan 10 deelnemers, dan starten we op een later moment in 2022.

De 10 meestgestelde vragen over het schrijven van een 10 stappenboek

Jazeker! We hebben het programma zo opgesteld dat je het in 6 weken kunt schrijven. We vertellen je precies wat je moet doen en geven je handige tips.

Nee hoor, je mag er ook iets langer over doen als je wilt. De schrijfcoaching stopt na 6 weken. Zodra jij klaar bent met schrijven, pakken we de redactie op en daarna de opmaak en het drukwerk.

Als jij klaar bent met schrijven, hebben wij nog 8 weken nodig voor de redactie, opmaak en het drukwerk van je boek. 

Je betaalt 1 pakketprijs voor de schrijfcoaching, redactie, opmaak en het drukwerk van 300 boeken. Er zitten dus 300 boeken bij de prijs inbegrepen. Als je wilt, kun je ook meer boeken bij de eerste druk bijbestellen.

Uiteraard! Je kunt op elk moment een herdruk bestellen. De levertijd van een herdruk is 2 tot 3 weken.

Jij bent zelf eigenaar van je boeken. Je krijgt de boeken thuis geleverd en mag ze zelf verkopen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je boek via de (online) boekhandels verkocht wordt.

Nee hoor, je betaalt in 2 termijnen: € 1.700,- bij inschrijving en € 1.300,- na 2 twee maanden (bedragen zijn exclusief btw).

De verkoopprijs van de boeken in de 10 stappenserie is € 17,50.

Er zijn verschillende redenen waarom het slim is om een boek te schrijven. De belangrijkste redenen: het is waarschijnlijk de meest snelle manier om een boek te schrijven, het is overzichtelijk, het is leuk, je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt, je boek wordt meteen geredigeerd, opgemaakt en gedrukt en binnen 3 maanden heb jij je eigen boek in handen! Daarnaast kun je een 10 stappenboek heel goed inzetten als marketingmiddel voor je bedrijf.

Het ontwerp van de boeken in de 10 stappenserie staat vast, hierdoor kunnen we de prijs laag houden. Je kunt wel zelf de kleur van de cover en het icoon voor op de voorkant van je boek kiezen. Hierdoor kun je het boek aanpassen aan jouw huisstijl. De binnenkant van de boeken wordt in zwart/wit gedrukt.