Wat anderen van Expertboek vinden

Ben je benieuwd naar de ervaringen van Expertboek auteurs? Op deze pagina vind je een aantal testimonials die Expertboek heeft mogen ontvangen. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op!

Neem gerust contact met deze auteurs op om te vragen hoe ze het hebben ervaren om met Expertboek te werken. Of lees hun boek!

Heb je nog vragen of wil je meteen aan de slag? Neem dan contact met ons op.
We kijken ernaar uit om met je te werken.

Bonnie Vooijs
Ordevos

Uitgever, auteur en schrijfcoach Daisy Goddijn coacht je perfect door het schrijven van je boek en en de marketing ervan heen. Haar hele team ontzorgt je verder bij het redigeren, vormgeving en aanmelden van je boek op plekken waar je dat wilt. Zo weet je aanstaande publiek er al van, zelfs al voor de publicatie! In 2018 kwam mijn (unieke) methodiek-boek "G.R.I.P. als je anders denkt" uit en in 2020 nam ik deel aan de 10 stappen 6-weken challenge en publiceerde Expertboek "In 10 stappen van diagnose naar GRIP". Het was super-stimulerend om samen met Daisy en de andere auteurs op te trekken. Ook online. Dankzij Daisy's gulle gunfactor (zo organiseert zij o.a. gratis auteursclub-evenementen en denkt ze in alles met je mee, ook na publicatie) houden we er allemaal ook nog eens een netwerk van inspirerende contacten met de medeauteurs/ ondernemers aan over en dat is goud waard. Twijfel je nog of je als ondernemer een boek zal schrijven? Daisy kent met haar jarenlange ervaring echt al je twijfels en vragen en neemt ze één voor één voor je weg, Ze biedt je vervolgens de structuur die je nodig hebt, tijdens het schrijven en daarna. Eigenlijk is het heel eenvoudig: je moet gewoon bij Uitgeverij Expertboek/ Daisy Goddijn zijn.

Auteur van:
G.R.I.P als je anders denkt
In 10 stappen van diagnose naar grip

Eva Brouwer
Pak je Podium

Met veel plezier heb ik twee boeken bij Expertboek uitgebracht, waarvan er één op nummer #1 stond van Managementboek. Echt een mooie teamprestatie! Ik ben blij dat ik met Daisy heb samengewerkt en ik kan het 100% aanbevelen als je snel je eigen autoriteitspositie een boost wil geven!

Zonder Daisy, geen boek! Dankzij het geweldige programma rondom de 10 stappen serie lukte het mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek! Dankzij de goede begeleiding en de extreem concrete stappen kon ik veel sneller aan de slag dan ik voor mogelijk had gehouden, en was het ook binnen een paar maanden af. En nu sta ik in de top 25 van Managementboek!  Ik kan deze manier van werken van harte aanbevelen, omdat je anders veel te lang in het luchtledige blijft hangen met je plannen en je het wiel zelf moet uitvinden. Gun jezelf dit cadeau om echt als expert in jouw vakgebied gezien te worden! Pak je Podium! ;)

Auteur van:
In 10 stappen online presenteren
In 10 stappen je podium pakken

Dennis J. Jansen
Develop Training & Coaching

Via Daisy heb ik mijn boek "Experttips Over Verkopen Zonder Te Verkopen" uitgegeven. Ik liep al langer rond met het idee om een boek te schrijven, maar zag erg op tegen de hoeveelheid tijd die hierin ging zitten. En dit allemaal zelf uit te moeten zoeken. Daisy gaf mij echter een stap voor stap plan hiervoor. En nam me hiervoor op het schrijven na alles uit handen. Waardoor niet alleen het schrijfproces gemakkelijk verliep, maar ook het gehele proces hier omheen. Zoals illustraties maken, aanmelden van het boek bij het Managementboek.nl. En daarnaast een aantal promotionele activiteiten. Je merkt aan alles dat Daisy hier echt veel ervaring in heeft. Wil je dus je eigen boek gaan schrijven? Neem dan contact met haar op. Ik kan haar echt van harte aanbevelen. 

Auteur van:
Experttips over verkopen zonder te verkopen

Corrie Reijngoud
Wandelcoaching Nederland

Daisy heeft me op een hele prettige en professionele manier begeleid, bij het vorm- en uitgeven van mijn boeken: 'Aandacht, Acceptatie en Actie', 'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van Verlies naar Veerkracht'. Ze is heel vrijgevig in het geven van tips en tricks, om je boek in de markt te zetten. En ze biedt een complete ondersteuning rondom je boek uitgeven, zoals een workshop of Expert tips in de community. Heel blij mee. Dankjewel Daisy!

Auteur van:
Aandacht, acceptatie en actie
In 10 stappen van verlies naar veerkracht

Rudy Vanheygen Consultant, coach & trainer

Jaren liep ik reeds rond met de idee om een boek te schrijven. Via haar webinar heb ik "ja" gezegd tegen Daisy om met 'Kickstart je boek' er aan te beginnen. Daisy is een fantastische coach die je in alle rust en toch ook enthousiasme op een gestructureerd spoor zet zodat je aan je eigen tempo je eigen verhaal in je eigen stijl kan neerpennen. Zij staat altijd klaar om een vraag te beantwoorden, advies te geven en je die ene extra vraag te stellen die je weer op gang brengt. Als alles geschreven is zorgt zij voor de uitwerking en afwerking tot een mooi boek, naar jouw wensen. Dankzij Daisy en haar professionele, zowel technische als empathische aanpak heb ik een nieuw hoofdstuk in mijn carrière ingeslagen en als eerste stap mijn boek "Oei! Ik ben Manager. Wat nu?" op de markt gebracht. Onze samenwerking krijgt ongetwijfeld nog een vervolg. Dank u Daisy!

Auteur van:
Oei! Ik ben manager. Wat nu?

Jorin Dijkstra 
Jorinpact

Werken met Daisy is een feestje! Super bedankt voor de begeleiding en coaching tijdens het schrijven van mijn 'unieke' boek: Help Mijn team verzuimt. Jij ademt boeken. Je hebt het over tekstelementen, kleurtjes en structuur en toegankelijk schrijven. Je zet aan tot actie en stelt dé vragen die bijdragen aan een beter boek. Je stelt keuzes ter discussie en denkt actief mee aan een alternatief of een oplossing. Door jou durfde ik veel meer, dan ik vooraf had gedacht.Je coacht daar waar nodig en zorgde ervoor dat ik mij nergens druk over maakte, behalve dan het schrijven van de hoofdstukken…. en de inleiding ;-). Al het andere.. dat kwam goed. Wil jij ook een boek schrijven, vraag Daisy. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Auteur van:
Help! Mijn team verzuimt

Harm van Wijk
Beleggen.com

Daisy heeft mij geholpen om de stap dan eindelijk te zetten om een boek te schrijven. Natuurlijk had ook ik geen tijd, maar door het stappenplan en de bewezen aanpak is het gelukt. En door de kennis van Daisy is In 10 stappen succesvol beleggen niet alleen een succesvol boek, maar ook een ebook en audiobook geworden waarvan zowel de klanten als de professionals van zeggen dat dit een zeer waardevol boek is geworden. Ik ben zeer blij dat Daisy mij heeft geholpen van concept tot aan boeklancering en alle stappen daartussen en dat ik inmiddels 10.000-den boeken heb verkocht en heel veel mensen hiermee heb kunnen helpen.

Auteur van:
In 10 stappen succesvol beleggen

Petra Iuliano 
 Network of Purpose

Via het 10 stappen systeem van Daisy schreef ik mijn 2e boek: In 10 Stappen Continu Online Klanten. Daisy heeft mij daarbij heel gestructureerd begeleid. In 5 weken had ik mijn boek af. De helderheid van de structuur gaf mij enorm veel houvast. Daarnaast weet Daisy je goed te motiveren en biedt zij alle je alle hulp om je boek goed en snel af te ronden. Ik ben heel erg blij met de begeleiding en kan zeker iedere ondernemer aanraden met Daisy aan de slag te gaan als je je boek wilt schrijven.

Auteur van:
In 10 stappen continu online klanten  

Monica Helbig
Cijfers & Centen

Daisy heeft hele goede concepten waardoor het heel makkelijk is om een boek te schrijven. Daarnaast ontzorgt ze je aan alle kanten. Je hoeft alleen maar te schrijven en zelfs daarbij kan ze je nog helpen. De rest regelt Daisy of iemand van haar team. Op deze manier kan iedereen een boek schrijven en is het nog leuk ook. Maar zelfs na het uitgeven van het boek houd het nog niet op. Ze organiseert vaak marketingacties voor "haar" auteurs. Ik beveel Daisy van harte aan voor iedereen die een boek zou willen schrijven.

Auteur van:
Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen

Hessel Frings
De Moeiteloze Manager

Dankzij de support van Daisy en haar team is mijn boek in 2021 gelanceerd! Bovenaan staat vertrouwen en een fijn persoonlijk contact. En daarnaast heeft ze alles in huis om te zorgen voor een strakke opmaak van het boek en de hele coördinatie van tekst naar print. Superfijn! aan te raden voor iedereen die een boek wil schrijven!

Auteur van:
De praktische kracht van het enneagram

Herma Jonker
Ictus

Het is een genot om met Daisy samen te werken. Ze denkt mee, is altijd vriendelijk, komt haar afspraken na en is heerlijk accuraat. Een echte vakvrouw die haar werk met plezier doet. Je kunt altijd op haar vertrouwen. Een inspirerende dame die ik van harte aanbeveel!

Auteur van:
Duizend vallende sterren

Maries Ligtvoet
Ynnergy

Daisy heeft ons enorm goed geholpen met het uitgeven van onze boeken in eigen beheer. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die een boek wil schrijven

Auteur van:
Familieopstellingen
Aan het roer van jouw leven 

Sandra Pieterse
Image that works!

Daisy heeft mij begeleid bij het schrijven van mijn eerste boek: In 10 stappen jezelf onderscheiden als young professional. Het programma waarin je in 6 weken je boek schrijft zit goed in elkaar en wordt door Daisy vakkundig begeleid. Daisy haar aanpak kent een doe mentaliteit die ik als erg prettig heb ervaren. Denken in kansen en mogelijkheden, veel tips, adviezen en dat met een groep gelijkgestemden. Hierdoor voel je je gesteund tijdens het proces. Daarnaast is het platform dat Daisy biedt voor de schrijvers die ze begeleid heel fijn. Je blijft daardoor met elkaar in contact en leren en elkaar inspireren wordt zo gefaciliteerd. Een boek schrijven in korte tijd is op deze manier haalbaar en heel leuk. Daisy kent de weg in deze wereld en zorgt dat de juiste experts zijn aangehaakt om je boek te realiseren.

Auteur van:
In 10 stappen jezelf onderscheiden als Young professional 

Stef Linsen 
Psychiatrist

Met Daisy heb ik prima samengewerkt bij de uitgave van mijn boeken en ebooks tussen 2013 en deze zomer. Toegankeijk, helder, meedenkend, praktisch. Ook bij aanverwante vragen, bijv over copyright, spart ze desgevraagd met je mee.

Daisy heeft mij goed weg geholpen met de publicatie van mijn boek "Help, mijn partner heeft een depressie!" en het eBook "help, de GGZ verandert!". Haar online cursus - met alle stappen van het boek uitgeven in eigen beheer, het schrijven (voor wie, waarom en hoe zijn kernvragen) en marketing strategie - is praktisch, bondig en helder. Via haar ook aan een eindredactuer gekomen, wat ook heel nuttig was. Mijn 2 publicaties zijn er beter van geworden.

Auteur van:
Help mijn partner heeft een psychose!
Help mijn partner heeft een depressie

Mariëlle de Groot
Projectmanager  maatschappelijke projecten

Wil je een boek schrijven en hier als ondernemer geen onnodige tijd aan verliezen? Bel Daisy! Deze vakvrouw staat naast je en denkt met je mee. Ook als je er niet om vraagt. Van tekst, opmaak tot promotie: zij snapt het vak van uitgever als geen ander. Ze helpt je om te zorgen dat er binnen afzienbare tijd een prachtig boek komt, waar je trots op bent. Zonder haar was het nooit gelukt om mijn boek Projectmanagers geheimen in zo'n korte periode te lanceren.

Auteur van:
Projectmanagers geheimen

Maike van Meulen
Therapeut & Spreker

Daisy ervaar ik als een inspirerende vrouw die met haar concept ervoor zorgt dat jij in 6 weken je boek schrijft! Mijn droom is hierdoor uitgekomen. De structuur en overzicht die ze biedt is zeer praktisch en waardevol. Ik maak nu vele mensen blij met mijn boek: In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw! Daisy, dank je wel!

Auteur van:
In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken 

Werner Janssen 
impro Circle

Al lang liep ik met het idee rond om mijn methodes over improvisatie vast te leggen om op die manier zoveel mogelijk muzikanten te helpen om te 'shinen'. Maar ja, hoe krijg je daar een boek van? Lastig, totdat ik in mijn netwerk werd gewezen op Daisy Goddijn van Expertboek. In haar totaalaanpak doet ze de complete vormgeving, het contact met de drukker en ze denkt ook nog eens commercieel mee hoe een boek past in mijn bedrijfsmodel. In een muziekboek heb je soms lastige afbeeldingen en rare tekens. Door haar geduld, prettige contact en 'vakvrouwschap' ben ik trots op hoe het er allemaal uit ziet. Daisy ontzorgt mij zodat ik me lekker kan concentreren op waar ik goed in ben en wat ik graag doe: slimme technieken bedenken om muzikanten te helpen met improviseren. Binnenkort breng ik mijn vierde boek uit, allemaal via Expertboek. Zo fijn om met mensen samen te werken van wie ik op aan kan en die met me meedenken zoals Daisy. Werner Janssen / impro Circle www.improcircle.nl www.wernerjanssen.nl

Auteur van:
Slim improviseren (Deel 1 + 2) 
Improviseren doe je zo!
Bewust improviseren
Talking Bebop (serie)

Sandra de Milliano PanPodia

Daisy published my 4th book 'Experttips voor een winstgevend online leerplatform met video en webinar.' I highly recommend Daisy to any expert who wants to publish a book without hastle and in no time. Daisy really takes care of everything: not only the publication but also a video interview, the book launch and even marketing workshops to help you share and sell your books. She even arranged the opportunity for me to talk at the event: Het grootste Kennisfestival van Nederland. Never before did I have a publisher this commited and with such a customer service. Thank you Daisy. Keep up the good work :-).

Auteur van:
Experttips voor een winstgevend online leerplatform

Peter Dalmeijer
Vidarte

Daisy is de initiator en de motor achter uitgeverij Expertboek. Ik heb 3 boeken geschreven die door Daisy zijn uitgegeven en een 4e is onderweg. Het mooie van Expertboek is het unieke en zeer interessante uitgevers concept. Je schrijft jouw boek en Daisy doet de rest. Ze is bovenal een creatief mens, breed geïnteresseerd en toegewijd aan haar auteurs. Het succes van Expertboek is een reflectie van de toewijding van Daisy.

Auteur van:
In 10 stappen systemisch coachen
Experttips voor een betekenisvolle organisatie

Jacqueline Evers  Loveworkx

Daisy heeft me geholpen met het opzetten en fine-tunen van raamwerk van mijn boek. Doordat de structuur helder was kon ik op een prettige manier aan mijn boek werken en ben ik blij met het resultaat. Ik kan Daisy iedereen die een boek wil schrijven van harte aanraden.

Auteur van:
Vreemdgaan

Mascha Struijk
UNACUM Training met Impact

Als je wilt dat mensen in je vakgebied je écht serieus nemen, moet je een boek schrijven' Dat hoorde ik al jaren, maar de stap om eraan te beginnen was te groot. Ik kwam nooit verder dan een vaag idee. Tot ik in februari 2019 het nieuwe concept van Daisy tegenkwam: in zes weken je boek schrijven - kant en klaar format - samen met andere schrijvers - volledig ontzorgd. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan dus echt: ik ben op 1 maart 2019 begonnen met bedenken van de titel en op 18 juni 2019 kwam mijn boek "In 10 stappen Professional vanuit je hart - maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp' uit! Daisy, dank je wel voor jouw In 10 stappen concept! De duidelijke boekstructuur, het strakke tijdspad, wekelijkse boostsessies en het samen met anderen optrekken hebben het schrijven van mijn boek bijna makkelijk gemaakt. Daarna geredigeerd, opgemaakt, gedrukt, aangemeld bij het CB zonder dat ik daar zelf omkijken naar had, alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben superblij met en trots op het resultaat!

Auteur van:
In 10 stappen professional vanuit je hart

Benedict Bailleul
 School voor Leiderschap

Droom je van jouw boek? Droom = Werkelijkheid! Alleen was het mij nooit gelukt, dankzij Daisy en haar topteam gaat het gemakkelijk. Ik herinner me nog toen ik startte met mijn eerste boek 'Leidinggeven met IMPACT'. Ik was nogal onzeker: zal het wel lukken. Daisy hielp me er door van A tot Z. Steeds paraat om te helpen. Haar jarenlange professionele boekenervaring zet ze meesterlijk in. Voor mijn 2de boek 'In 10 stappen een topteam' werkten we met 20 auteurs tegelijk. Wat een energie. Ik voelde vanaf het begin: dit komt goed. De professionele voorbereiding, de wekelijkse zoomsessies, de samenwerking met een buddy, de continue professionele ondersteuning, ... Als je met Daisy en haar topteam samenwerkt weet je, jouw boek komt er! En dan ben jij ook een auteur: wat een ongelooflijk gevoel. Droom van je jouw boek? Neem contact op met Daisy en jouw droom wordt werkelijkheid.

Auteur van:
In 10 stappen een topteam
Leidinggeven met IMPACT

Wilke de Werk
Lifecoach

Ik heb als onervaren schrijver het traject onder begeleiding van Daisy, doorlopen en er ligt nu een boek: IN 10 STAPPEN NAAR VRIJHEID... op de plank. Dit was er nooit gekomen als Daisy me hierin niet had begeleid. Ik kan het iedereen aanraden die de wens heeft een boek te schrijven (en dat zijn er velen) om het onder haar begeleiding te doen. Ze geeft vertrouwen, is heel kundig, komt haar afspraken na en zorgt er voor dat er iets moois uit komt. Ze geeft veel en vraagt relatief weinig. Door haar weet ik dat er ooit weer een 2e boek zal komen. Stop met twijfelen... DOEN!

Auteur van:
In 10 stappen naar vrijheid

Jeanet Bathoorn
VrijheidsOndernemers®

Daisy zorgt er gewoon voor dat je boek geschreven wordt. Helder, deskundig, zij let op de deadlines. Ze weet ook exact wat er nog aan een boek moet gebeuren als jij het ruwe manuscript af hebt. Tob niet alleen als jij een eigen boek wilt, ga naar Daisy en het lukt.

Auteur van:
In 10 stappen een magische mastermind
Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset

Karen Dijkstra 
Talent & Groei

Vorige zomer sprak ik Daisy in een oriënterend gesprek over het schrijven van een boek. Het zat al een tijdje in mijn hoofd dat ik dat wel 'een keer' wilde doen, volgend jaar of over een paar jaar. Dacht ik toen... En nu, een paar maanden later is mijn boek "In 10 stappen leren vanuit talent" geschreven en ligt het bij de drukker! Natuurlijk heb ik het zelf geschreven, maar het is zó fijn dat Daisy precies weet wat er moet gebeuren om een boek te schrijven én uit te geven. En dat begint met een goede structuur voor je boek. De schrijfcoaching van Daisy is praktisch en persoonlijk. Ze denkt echt met je mee. En al tijdens het schrijven krijg je al de nodige tips om je boek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. In één woord: super! Dank je wel, Daisy!

Auteur van:
In 10 stappen leren vanuit talent

Astrid van Helvoort 
Route5

Daisy heeft ons van A tot Z begeleid om onze droom, het schrijven van ons boek te verwezenlijken. En hoe! Daisy is echt een vakvrouw. Ze ondersteunde ons écht, met gevraagde en ongevraagde adviezen, zat ons achter de broek waar nodig. Met humor, creativiteit en scherpte wist ze ons steeds verder te brengen op onze Route naar een eigen boek. Als er een volgend boek komt, staan we weer bij Daisy op de stoep!

Auteur van:
Change or Die 

Veronika Rutten
Holistische herstel expert

In Januari begon ik aan mij boek "In 10 stappen vertrouwen na ziekt - geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst. Ik ben van A tot Z perfect begeleid door Daisy Goddijn, goede tips, strakke planning, veel informatie, netwerkbijeenkomst om te sparren met ander auteurs, alle afspraken zijn perfect na gekomen en mijn boek was op het afgesproken datum. Ik kan haar alleen maar aanbevelen

Auteur van:
In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Winston Scholsberg Coach authentieke verhalenverteller

Daisy is echte pro ze verstaat haar vak en zorgt ervoor dat de schrijvers die aangesloten zijn bij haar organisatie waar voor hun geld krijgen, het schrijn van mijn tweede boek wad nooit gelukt zonder haar. Dank je wel Daisy

Auteur van:
Experttips voor Wervend Spreken 

Dr. Roy Martina M.D Quantum master trainer
Christallin

Indien jij een boek wilt schrijven en je expertise bij jouw doelgroep wilt etaleren dan raad ik je met klem Daisy Goddijn aan! Als internationaal auteur met 86 boeken op mijn naam waarvan eentje in 12 talen en miljoenen van verkocht, mag je aannemen dat ik weet van de hoed en de rand en niet snel impressed ben met een uitgever! Daisy helpt jou om niet alleen je boek uit te geven maar met elke stap ervoor en erna die je nodig kan hebben. Ik heb mijn laatste boek bij haar gepubliceerd en het zal zekers niet de laatste zijn! Ik raad je aan om zsm een vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan om te checken of zij je kan helpen om jouw boek in record tijd op de rit te hebben! Roy Martina, Inner Game Business Coach.

Auteur van:
Experttips voor Onstopbaar Succes

Anne Buiskool
Goed gescheiden ouders

Daisy heeft me geholpen met het uitgeven van mijn boek 'Hoe vertellen we het de kinderen' Respectvol scheiden als een nieuw begin. Dat heeft ze op voortreffelijke wijze gedaan, met veel persoonlijk contact, support en ondersteunende diensten. Ook nu na meer dan een jaar helpt ze me met haar evenementen voor auteurs (Auteurscafé) om mijn boek te vermarkten. Warme aanbeveling voor deze gedreven uitgever die ondernemers helpt om zichtbaar te worden.

Auteur van:
Hoe vertellen we het de kinderen?

Jasmin Vogeley
VoluitZijn

Daisy heeft de vormgeving en het drukwerk van mijn boek LEEF VOLUIT verzorgd. Dat heeft zij heel vakkundig gedaan, creatief mee gedacht en prima afgestemd op mijn wensen. Mooi te ervaren met hoeveel bevlogenheid Daisy werkt en ondernemende auteurs samenbrengt in de auteurscafé's. Het auteurscafé op 7 december vond ik inspirerend en leerzaam. Dank je wel Daisy!

Auteur van:
Leef voluit

drs.Yoke de Wilde
Smaragd coaching 

Daisy was een waardevolle schakel voor het, in eigen beheer, uitgeven van mijn boek “Natuur als Coach, vakgebied in BLOEI". Zij zorgde voor de mooie vormgeving en de druk. Zij kwam met fijne voorstellen, gaf structuur en zette puntjes op de i. De keuze was steeds aan mij. Dank je wel Daisy!

Auteur van:
Natuur als coach

Noortje Janmaat
Verdienen met VIDEO

Op een dag benadert Daisy mij met de vraag of ik een boek over video wil schrijven in haar reeks Experttips. Een boek over het middel video, is het zinvol om dat te schrijven? Ja, zo blijkt. Het had niet op de drukpers gelegen zonder haar waardevolle support bij het schrijven, redigeren, opmaken en uitgeven van dit boek. Als je ondernemer bent en je wilt (in korte tijd) een boek schrijven en uitbrengen, dan kan ik je Daisy van harte aanbevelen. Ze heeft niet alleen kennis en ervaring met het uitgeven van boeken, maar ook met het promoten ervan. Het Auteurscafé dat zij organiseert is ook bijzonder waardevol door de nieuwe ideeën die ze geeft en de ervaringen die auteurs onder elkaar kunnen uitwisselen. Dankjewel Daisy, voor jouw fijne begeleiding.

Auteur van:
Experttips over verdienen met video 

Madeleine Boerma 
Het zakelijke hart

Mijn boek Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit, voor ondernemers die kostwinner zijn, heb ik met hulp van Daisy uitgegeven. De keuze om met haar in zee te gaan kwam voort uit het feit dat ze voordat wij überhaupt een afspraak hadden, al aan het meedenken was over de beste redacteur voor mijn boek en direct to-the-point advies gaf. Daisy beheerst haar vak, is prettig om mee te werken, is creatief en denkt mee. En ze schroomt niet om haar eigen mening te geven. Kortom, ze weet waar ze het over heeft en dat is prettig samenwerken.

Auteur van:
Het zakelijke hart 

Michel Tonino
ditisdusdekunst

Ik heb mijn boek 'TOPteam in uitvoering' geschreven met hulp van Daisy. Zij heeft met een paar vragen en tips het verschil gemaakt, waardoor dit boek na 2 weken al bijna uitverkocht is (500 exemplaren) en ik inmiddels de 2e druk heb besteld. Het auteurscafe, waarin we met 7 auteurs bij elkaar waren, afgelopen vrijdag 7 december, was weer erg inspirerend en heeft mij veel nieuwe inzichten en tips opgeleverd! Dank je wel Daisy!

Auteur van:
Topteam in virtueel bouwen
Topteam in uitvoering

Brigitta de Leeuw 
De Slijpsteen

Daisy heeft mij op een prettige wijze meegenomen in een voor mij wondere nieuwe wereld die uitgeverij heet. Enerzijds door me aan het denken te zetten. "wat wil ik er eigenlijk mee bereiken"? En daarnaast door heel hands on de vormgeving voor me te doen en te zorgen dat mijn boek ook gevonden en verkocht kan worden.

Auteur van:
De transformatie ben ik zelf! 

Angelique Slatius
Feng Shui architectuur

Daisy heeft mij begeleidt bij het uitgeven van mijn e-book ‘ Feng Shui in de slaapkamer.’ Dit heeft ze heel goed gedaan, maar daarmee hield het niet op. Ook na het uitgeven bleef ze meedenken over PR- strategiën en acties die leiden tot meer meer verkopen en meer zichtbaarheid van mijn e-book en bedrijf. Ik waardeer het enorm dat Daisy zich zo inzet voor haar clienten. Ze geeft niet op tot de client tevreden is en doet dat op een heel professionele en tevens persoonlijke manier. Ik ben in ieder geval heel tevreden en beveel Daisy dan ook van harte aan!

Auteur van:
In 10 stappen je eigen huis bouwen 

Carina van Reeven
Shared service guide

Beste Daisy, ik vind je een vakvrouw! Je hebt mij geweldig geleid in het uitgeven van mijn boek en ebook 'Het succes van shared service? Jij!'. Je hebt me getraind in de te doorlopen stappen en me op moeilijke momenten een zetje gegeven naar de volgende stap. Je hebt een grote bijdrage geleverd aan mijn boek, waarvoor nogmaals bedankt. Ik ervaar je als betrouwbaar, secuur, je kijkt vooruit en anticipeert. Ik vind het een genoegen om met je te werken!

Auteur van:
Het succes van shared services? Jij! 

Martha Pelkman
Tekstbureau DrsPee

Daisy weet hoe je een zakelijk boek kunt schrijven. Ze begeleidt je bij het maken van de structuur, ondersteunt je als je vastloopt en is daarnaast ook nog een goede vormgever. Haar Experttips-serie is een prachtig visitekaartje voor de schrijver, maar ook de boeken die niet in deze serie uitkomen, zoals die van mij, zijn een lust voor het oog. Als je een boek wil schrijven over jouw business, ga dan naar Daisy.

Auteur van:
#Ik ben gepest

Sierd Nutma
Sierd Nutma.nl

Daisy heeft me van begin tot eind enorm geholpen met het uitgeven van mijn boeken! Ze verstaat haar vak, is geduldig en tegelijk doortastend. Een zeer prettig persoon om mee te werken. Ze houdt pas op als de klant tevreden is. Sterker nog, ze overtreft de verwachtingen met haar professionele inzet.

Auteur van:
Mentale veerkacht voor professionals
Werkdruk bestaat niet

Eelko Vooijs
Eviont

Daisy heeft mij ondersteund bij het uitgeven van mijn boek 'Help, mijn team doet het niet!'. Toen ze door een bevriende ondernemer werd aanbevolen hebben we telefonisch kennis gemaakt en was mijn keuze snel gemaakt. Daisy heeft mij ondersteund bij het maken van belangrijke keuzes voor mijn boek. Soms door een advies op basis van haar ervaring en soms door snel en vakkundig verschillende keuzemogelijkheden uit te werken zodat ik het zelf kon zien en mijn keuze kon maken. Van het begin van idee, het schrijven tot en met de boekpromotie een waardevolle speler om in je team te hebben. Ik kan Daisy aanbevelen bij iedere ondernemer / expert die graag een boek wil uitbrengen!

Auteur van:
Help! Mijn team doet het niet 

Mariëtte Verlaan
Feng Shui Tuin

Met kennis, liefde en plezier heeft Daisy mijn boek 'Harmonie in jouw tuin met Feng Shui' vormgegeven en uitgegeven. Bedankt voor de geweldige samenwerking!  Daisy heeft gevoel voor perfectie en uitstraling. Ze heeft mij op haar prettige persoonlijke wijze begeleid in het uitdagende proces van een geordend manuscript, met foto's en afbeeldingen, naar de publicatie van een prachtig kleurrijk boek, waar we beiden trots op zijn. Fanstastisch, Daisy, zoveel talent, geduld en kwaliteit, helemaal top!

Auteur van:
Harmonie in jouw tuin met Fung Shui

Praveeta Timmerman Instituut voor kleurenpunctuur

Daisy heeft mij begeleidt bij het opzetten, ideeën aanleveren, redigeren, schrijven en uitgeven van mijn boek: 'Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie'. Ik waardeer het bijzonder dat Daisy zich zo inzet voor en meedenkt met me en ben blij dat ik al jarenlang samenwerk en hoop dit nog jaren te doen!

Auteur van:
Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie

Frank van Deijck
Van Deijck Awakening

Briljant Samenwerken dat is niet alleen de titel van onze management roman maar ook de snelle, creatieve en effectieve manier waarop wij de samenwerking met Daisy hebben ervaren tijdens onze reis van idee tot realisatie. Met Daisy is het prettig Briljant Samenwerken.

Auteur van:
Briljant samenwerken 

Peter Plusquin
Purpose Coaching

In september 2020 startte mijn co-auteur Sander en ikzelf met het schrijven van ons 10-stappen boek. Dankzij de veelvuldige online info- en leermomenten voelden we ons heel erg ondersteund tijdens het schrijfproces. En konden we onze eigen 'schrijfstuggles' delen met de andere auteurs, en ook leren van hun feedback en hun struggles. Daisy en haar team namen in oktober de moeite om onze eerste hoofstukken te lezen en hier feedback op te geven. Half december was ons manuscript min of meer klaar. En dan keert het team van expertboek elke zin ondersteboven: op typo's, afbeeldingen, maar ook op 'kan je dit niet wat actiever formuleren', 'of deze zinsnede klopt niet', 'ik mis hier een voorbeeld' enzovoort... En begin februari 2021 was ons boek klaar. Resultaat is een vlot leesbaar, praktisch boek waar iedereen meteen mee aan de slag kan. En wat ik met plezier kan uitdelen aan klanten en potentiele klanten. Deze week nog kreeg ik een mail van een lezer: "Ik heb jou/jullie boek gelezen en wil je bij deze bedanken! Ik vond het heel fijn geschreven en de oefeningen zijn creatief en erg praktisch. Ik heb ervan genoten. Ook dank voor het persoonlijke briefje dat je erbij had geschreven." Daar word ik als expert alleen maar blij van! Hartelijk dank Daisy en team, jullie doen dit fantastisch!!!

Auteur van:
In 10 stappen een heldere levensmissie

Marian Koek
New Age Financial Services

Ik zag Daisy bij een event van Hugo Bakker en dat was de eerste stap om samen met Daisy mijn Creating Value Cards kaartenset uit te brengen. Daarna had ik de smaak te pakken en schreef ik onder de begeleiding van Daisy mijn boek 'Ik verdien meer!'. De ervaring die Daisy heeft met in eigen beheer uitbrengen van boeken, hielp mij enorm om een deadline te stellen, op geregelde tijden te schrijven en samen te brainstormen over een pakkende titel en manieren om het boek te promoten. Al met al heeft de aanpak van Daisy ervoor gezorgd dat er 2 prachtige producten op de markt zijn gekomen en daar ben ik Daisy dankbaar voor. Naast het feit dat Daisy een vakvrouw is, is ze ook heel geduldig en altijd bereid voor een luisterend oor en goede raad. Voor het succes van het uitbrengen van je boek is Daisy de aangewezen persoon om je te helpen!

Auteur van:
Ik verdien meer!

Monique Bruil-Nijboer
BSmart Communication

Met hulp van Daisy heb ik mijn eerste boek ‘In 10 stappen zelfbewuster samenwerken’ uitgebracht. In zes weken tijd wist Daisy ons als auteurs op de juiste manier te begeleiden en motiveren. Het was een geweldige reis en ook na de boeklancering bleef Daisy behulpzaam. Leuk om deel uit te maken van de Expertboek Auteurs Club en samen te groeien en werken aan ieders zichtbaarheid. Ik kan Daisy en haar team van harte aanbevelen aan een ieder die graag en boek wil uitbrengen.

Auteur van:
In 10 Stappen Zelfbewuster Samenwerken

Wil je ook een boek schrijven? Maak dan eerst een boekplan zodat je geen onnodige tijd verliest. Zullen we het samen doen? Na 2 online sessies kun je aan de slag met schrijven!

JA DAISY, IK WIL AAN DE SLAG MET MIJN BOEKPLAN

Dit is slecht een tijdelijk aanbod. De normale prijs voor dit programma is € 397,-.

Je kunt nu meedoen voor slechts € 197,- en je krijgt de Kaartenset
Van Boekplan tot Bestseller t.w.v. € 32,50 gratis thuisgestuurd.