web counter
Salespage boeken

Boek schrijven? Maak het jezelf gemakkelijk!  

Ben je ondernemer en wil je aan de slag met het schrijven van een boek? Goede zet!
Doe jezelf een plezier en bereid je goed voor. Onderstaande boeken helpen je hierbij. 

MAAK WERK VAN JE BOEK
Hoe schrijf je een boek dat moeiteloos klanten aantrekt?

Een businessboek schrijven? Maak er serieus werk van en lees eerst dit boek.  Je leert dan hoe je het schrijfproces slim aanpakt en hoe je een boek schrijft dat ook daadwerkelijk nieuwe klanten aantrekt.

 Of je nu al bezig bent met het schrijven van jouw boek of nog moet beginnen, dit boek beantwoordt de meestgestelde vragen van ondernemers die een business-boek willen schrijven.    

Daisy geeft je praktische tips die je helpen om efficiënt en moeiteloos jouw boek te schrijven. Ook leert ze je hoe je jouw boek inzet als marketingtool en hoe je van  je lezers klanten maakt. Een mustread voor slimme ondernemers.    Inclusief handige checklists, video’s en schrijfoefeningen!  

Lees meer over dit boek.

IN 10 STAPPEN DE BESTE START VOOR JE BOEK
Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt

Wil jij ook een boek schrijven, maar heb je het al druk genoeg en wil je effectief aan de slag? Heb je behoefte aan een plan om ervoor te zorgen dat je boek er ook echt komt? Lees dan eerst dit boek! In 10 stappen helpt Daisy je om de beste start voor je boek te maken.

Na het uitvoeren van alle stappen heb je niet alleen een ijzersterke blueprint, je hebt ook een lanceerdatum en een schrijfplanning. Daarnaast is de inhoud van je boek afgestemd op je diensten, zodat jouw lezer sneller klant bij je wordt.

Dit boek is niet theoretisch, maar juist heel praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg en enkele praktijkvoorbeelden. Aan het einde van elke stap vind je een opdracht, die je helpt om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor je het weet heb jij straks dat boek geschreven.

Lees meer over dit boek.

IN 10 STAPPEN VAN EXPERT NAAR AUTEUR
Doe inspiratie op voor het schrijven van een boek als marketingmiddel

Ben jij ondernemer en twijfel je nog of je een boek moet schrijven? Heb je wel een stille wens, maar zie je op tegen het proces of denk je dat je het niet kunt? Lees dan dit boek.

Daisy legt je in 10 stappen haarfijn uit waarom het als ondernemer interessant is om een boek te schrijven en welke voordelen het je oplevert. Ook onthult ze geheime tactieken over de manier waarop je als ondernemer klanten uit je boek haalt. In 10 stappen ruim je jouw vooroordelen over het schrijven uit de weg en krijg je inspiratie voor de inhoud van je eigen boek.

Ook ga je al nadenken over de manier waarop jij je boek als marketingmiddel kunt inzetten. Daarnaast lees je in dit boek veel praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere auteurs.

Na het lezen van dit boek ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen!

Lees meer over dit boek.

EXPERTTIPS VOOR ONDERNEMERS DIE EEN 
BOEK WILLEN SCHRIJVEN
Verhoog je expertstatus door het inzetten van een boek
met BESTSELLER-methode voor meer klanten

Veel ondernemers schrijven een boek om zichzelf als expert te positioneren. Maar een boek schrijven dat past in je businessmodel, dat is andere koek.  En daar gaat dit boek over.

Als ondernemer wil je namelijk een boek schrijven waarmee je het verschil maakt voor de lezer. Alleen dan win je het vertrouwen van je potentiële klant en krijg je dus meer klanten.  

Aan de hand van de BESTSELLER-methode leer je in dit boek de tien stappen om je boek in je businessmodel op te nemen. En verder krijg je 50 praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt, zelfs al voordat je begint met schrijven.  

Dus in dit boek geen eindeloze theorieën of lange teksten over hoe je een boek moet schrijven, maar korte praktische tips die je direct kunt toepassen. Want als ondernemer heb je het al druk genoeg, maar wil je wel een boek schrijven.

Lees meer over dit boek.

VAN BOEK TOT BESTSELLER
52 Motiverende boekpromotie-uitdagingen voor ondernemers

Veel ondernemers die een boek hebben geschreven, vinden het lastig om hun boek te promoten. Vind jij dit ook moeilijk? Na het lezen van dit boek heb je volop inspiratie.  

Je vindt in dit boek 52 motiverende boekpromotie-uitdagingen. Voor elke week van het jaar 1 uitdaging, zodat je het hele jaar met boekpromotie aan de slag kunt. Je krijgt telkens 7 tips, ideeën of stappen om de uitdaging aan te gaan. Boekpromotie was nog nooit zo eenvoudig!  

'De taak van een uitgever is om jouw boeken in de winkel te krijgen, jouw taak is het om ze uit de winkel te krijgen! Jij dacht dat met het schrijven van het boek het werk gedaan was. Nee, het begint nu pas. Je moet er zelf voor zorgen dat jij "jouw babies" begeleidt en nieuwe ouders voor ze zoekt! En dat is een vak apart, maar daarvoor heb je het goede boek in handen.' -  Roy Martina - bestsellerauteur

Lees meer over dit boek.

OVER DAISY

Daisy Goddijn is eigenaar van uitgeverij Expertboek. Ze heeft zelf 5 boeken geschreven en begeleidt samen met haar team al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. 

Ook is ze uitgever van de succesvolle 10 stappenserie, de Experttips boekenserie en talloze unieke boeken. 

Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

Wat anderen van Daisy en Expertboek vinden

'Daisy zorgt er gewoon voor dat je boek geschreven wordt. Helder, deskundig, zij let op de deadlines.

Ze weet ook exact wat er nog aan een boek moet gebeuren als jij het ruwe manuscript af hebt.

Tob niet alleen als jij een eigen boek wilt, ga naar Daisy en het lukt.'

Jeanet Bathoorn
Auteur van 'Experttips voor een doorbraak in je MoneyMindset' en 'In 10 stappen een magische mastermind'

'Daisy is de initiator en de motor achter uitgeverij Expertboek. Het mooie van Expertboek is het unieke en zeer interessante uitgevers concept.

Je schrijft jouw boek en Daisy en haar team doen de rest. Ze is bovenal een creatief mens, breed geïnteresseerd en toegewijd aan haar auteurs.

Het succes van Expertboek is een reflectie van de toewijding van Daisy.'

Peter Dalmeijer
Auteur van 3 boeken

'Daisy heeft ons van A tot Z begeleid om onze droom, het schrijven van ons boek te verwezenlijken. En hoe!

Daisy is echt een vakvrouw. Ze ondersteunde ons écht, met gevraagde en ongevraagde adviezen, zat ons achter de broek waar nodig. Met humor, creativiteit en scherpte wist ze ons steeds verder te brengen op onze Route naar een eigen boek.

Als er een volgend boek komt, staan we weer bij Daisy op de stoep!'

Astrid van Helvoort
Auteur van 'Change or Die'

'Wil je een boek schrijven en hier als ondernemer geen onnodige tijd aan verliezen? Bel Daisy!

Deze vakvrouw staat naast je en denkt met je mee. Ook als je er niet om vraagt. Van tekst, opmaak tot promotie: zij snapt het vak van uitgever als geen ander. Ze helpt je om te zorgen dat er binnen afzienbare tijd een prachtig boek komt, waar je trots op bent.

Zonder haar was het nooit gelukt om mijn boek 'Projectmanagers geheimen' in zo'n korte periode te lanceren.'

Mariëlle de Groot
Auteur van 'Projectmanagers Geheimen'

'Daisy ervaar ik als een inspirerende vrouw die met haar concept ervoor zorgt dat jij in 6 weken je boek schrijft! Mijn droom is hierdoor uitgekomen.

De structuur en overzicht die ze biedt is zeer praktisch en waardevol. Ik maak nu vele mensen blij met mijn boek: 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw!'

Daisy, dank je wel!'

Maike van Meulen
Auteur van 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken' en 'In 10 stappen van rotonde naar afslag'

'Daisy is een fantastische coach die je in alle rust en toch ook enthousiast op een gestructureerd spoor zet, zodat je in je eigen tempo je verhaal kan neerpennen.

Zij staat altijd klaar om een vraag te beantwoorden, advies te geven en je die ene extra vraag te stellen die je weer op gang brengt. Als alles geschreven is zorgt zij voor de uitwerking en afwerking tot een mooi boek, naar jouw wensen.

Dankzij Daisy en haar professionele, zowel technische als empathische aanpak heb ik mijn boek op de markt gebracht. Onze samenwerking krijgt ongetwijfeld nog een vervolg.'

Rudy Vanheygen
Auteur van 'Oei! Ik ben Manager. Wat nu?'