Web Analytics
Salespage 10stappen expert naar auteur

Wil je inspiratie opdoen voor je boek?

Lees dan dit boek!

In 10 stappen van expert naar auteur

Doe inspiratie op voor het schrijven van een boek als marketingmiddel

OVER HET BOEK IN 10 STAPPEN VAN EXPERT NAAR AUTEUR

Een boek heeft iets magisch. Als auteur word je al snel gezien als deskundige en expert in je vak.

Ben jij ondernemer en twijfel je nog of je een boek moet schrijven? Heb je wel een stille wens, maar zie je op tegen het proces of denk je dat je het niet kunt? Lees dan dit boek.

Daisy legt je in 10 stappen haarfijn uit waarom het als ondernemer interessant is om een boek te schrijven en welke voordelen het je oplevert. Ook onthult ze geheime tactieken over de manier waarop je als ondernemer klanten uit je boek haalt.

In 10 stappen ruim je jouw vooroordelen over het schrijven uit de weg en krijg je inspiratie voor de inhoud van je eigen boek. Ook ga je al nadenken over de manier waarop jij je boek als marketingmiddel kunt inzetten. Daarnaast lees je in dit boek veel praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere auteurs.

Na het lezen van dit boek ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen! 

Dit zijn de 10 stappen om van expert naar auteur te gaan

  1. Zie een boek als marketingmiddel  
  2. Ruim je vooroordelen uit de weg  
  3. Bepaal de behoefte van je klant 
  4. Brainstorm over de inhoud van je boek  
  5. Laat je inspireren 
  6. Financier je boek 
  7. Denk na over boekpartners 
  8. Zet een boekfunnel in 
  9. Focus op je boek 
  10. Maak een plan voor het schrijven van je boek

Bij elke stap krijg je praktijkvoorbeelden en een praktische opdracht om mee aan de slag te gaan.

OVER DE AUTEUR

Daisy Goddijn is eigenaar van Expertboek. Ze heeft 5 boeken geschreven en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. 

Ook is ze uitgever van de succesvolle 10 stappenserie, de Experttips boekenserie en talloze unieke boeken. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

Wat anderen vinden van dit boek

‘Heb je de droom om een boek te schrijven, maar durf je het niet? Na het lezen van dit boek ontdek je dat iedere expert een auteur kan zijn. Niet alleen leuk voor je ego, vooral een hele waardevolle manier om je kennis te delen.

Ontdek wat een eigen boek voor jou kan betekenen. Aan de hand van praktische voorbeelden en soms confronterende vragen inspireert Daisy je om in de spiegel te kijken: wat houd je nog tegen en wat heb je nodig? Ze zet je aan het denken en vooral moedigt ze je aan om in actie te komen en je droom waar te maken’.
Karin van Kas
Auteur van Experttips over online coachen en In 10 stappen effectief coachen met online werkvormen

‘Wij hebben de ‘10 stappen van expert naar auteur’ in de praktijk  mogen ervaren. En met succes!

Op dit moment staat ons boek in de  Top 5 van Managementboek en merken we direct welke positieve impulsen dit geeft aan onze organisatie. In de vorm van zichtbaarheid  en zeker ook doordat het boek nieuwe ingangen bij klanten en  prospects creëert.

Dat maakt het extra bijzonder om dit boek nu te lezen. Het voelt alsof het ‘geheim van de smid’ achteraf stap voor stap wordt onthult. Praktisch en zeer concreet.

Wij weten inmiddels dat het  werkt! Een aanrader voor elke professional die zijn expertstatus wil vergroten en zijn organisatie nieuwe prikkels wil geven.'

Diana Remmers
Mede-auteur van Change or Die.nu www.route5.nu

'Al jaren wilde ik een boek schrijven over hoe je sluimerende conflicten meteen kunt herkennen en kunt oplossen.

Losse blaadjes met aantekeningen, een computer vol met ideeën. Maar geen boek. Tot ik Daisy ontmoette. Schrijven is een creatief proces, maar een boek produceren waar je jezelf echt als expert mee kunt profileren, vergt doorzettingsvermogen en structuur. En dit zijn nu precies de elementen die Daisy toevoegt.

Lees haar boek of -beter nog- ga met haar in zee om al je gedachten en aantekeningen in de hoogste versnelling tot een boek te vormen.'

Joyce Korver
 Auteur van In 10 stappen relaxed ruziemaken www.relaxedruziemake

‘In dit boek lees je hoe jij van onzichtbare expert naar gerespecteerd auteur gaat.

Daisy weet als geen ander hoe je jouw kennis in een boek verpakt, ze structureert met je, ze ondersteunt je en ze zorgt dat je de deadlines haalt.

Een boek doet wonderen voor je business.
Nu is het jouw tijd!'Jeanet Bathoorn
 Auteur van o.a. Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset en In 10 stappen een Magische Mastermind www.jeanetbathoorn.nl’

‘Ben jij een expert in je vak? Kun je over jezelf zeggen dat je een expertstatus bereikt hebt? Maar, durf jij ook in het licht te gaan staan? Dat is het verschil tussen een expert en een auteur.

Je vertaalt jouw visie en ambacht in en boek en je gaat zelf vol in de spotlights staan. Met name dat is de grootste winst die de weg van expert naar auteur mij heeft opgeleverd.

Het maken van een boek dwingt je om goed na te denken je expertise. Maar dat is zeker niet alles. Ik durf te zeggen dat het schrijven van een boek onherroepelijk leidt tot persoonlijke groei en -profilering.

Daisy Goddijn heeft een prachtig concept ontwikkeld waarlangs ze experts meeneemt op weg naar de auteurstatus. Ze snapt als geen ander de dubbele laag van het publiceren van een boek. Dit bewijst ze met het boek IN 10 STAPPEN VAN EXPERT NAAR AUTEUR.

Een boek schrijven is, zoals Daisy terecht zegt, iets magisch. Het is jouw legacy die jouw drive en spirit omvat. Daisy neemt in dit boek mee langs een duidelijke 10 stappen structuur, waardoor je jouw boek helder gaat beschrijven. Magie en structuur komen samen.

Ik ben door mijn boeken op de podia geklommen van beurzen, congressen, festivals en in de media. Het bezorgde me onverwachte ontmoetingen en veel nieuwe relaties.

Geniet van jouw reis waarin je jouw expertise naar het niveau van ´authority´ tilt.'

Peter Dalmeijer
Auteur van o.a. Experttips voor een betekenisvolle organisatie, In 10 stappen systemisch coachen en 47 gevoelige snaren www.vidarte.nl

Koop nu dit boek!

In 10 stappen van expert naar auteur

Doe inspiratie op voor het schrijven van een boek als marketingmiddel