Voor kennisondernemers en experts die in 2024 een boek willen schrijven

BOEK BRAINSTORM 5-daagse

16 JANUARY 2024 TUESDAY, 11:55 AM CET

Live Webinar Session has ended now.

  • 10, 11, 12 en 15 januari (12.00-12.30 uur)
  • 16 januari (12.00-13.30 uur)

We zijn al begonnen, maar je kunt nog meedoen!
Na aanmelding ontvang je namelijk direct de opname van de Brainstormsessies die al zijn geweest. Je kunt dus meteen aan de slag.

Droom jij ervan om een boek te schrijven en jezelf hiermee als expert in de markt te zetten?

Weet je niet goed hoe je moet beginnen of kom je maar niet op gang met je boek?
 
Doe dan zeker mee met deze BOEK BRAINSTORM 5-daagse! 

Aan het einde van deze unieke 5-daagse:

  • heb je het idee voor je boek helder  
  • weet je wat er in je boek moet komen om er klanten uit te halen 
  • heb je de (vage) plannen voor je boek aangescherpt
  • weet je hoe je moet beginnen met schrijven
  • weet je zeker dat jouw boek er in 2024 gaat komen! 

Alexandra van Smoorenburg

'Dat was echt een geweldige 5-daagse! Lekker to the point, niet te lang (half uurtje), met steeds 5 concrete vragen die me hielpen het vage plan aan de grond te zetten. Zo aan de hand te worden meegenomen is echt heerlijk en werkt zoveel beter dan een how-to-boekje lezen. Het helpt tegen de overwhelm van zo'n voornemen. Grootste inzicht: misschien kan het toch wel, in 3-4 maanden, met de juiste structuur, steun en hulp... Ik neem de handschoen op.'

Mijn naam is Daisy Goddijn, eigenaar van uitgeverij Expertboek, schrijfcoach en auteur van 6 boeken.

Het schrijven van je boek is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Wij maken er graag 'hapklare brokjes' van voor je, waardoor jij je boek binnen korte tijd geschreven hebt. Dit hoeft echt niet eindeloos te duren. Binnen enkele maanden kun je al klaar zijn, echt.

Onze missie is jou te helpen een succes te maken van je boek, zodat jij je profileert als expert, je bereik vergroot en je marktwaarde verhoogt. Niet alleen met een kwalitatief goed boek, maar ook door jou te helpen het succesvol in de markt te zetten. We hebben al honderden ondernemers zoals jij geholpen met het succesvol lanceren van hun boek als marketingmiddel.

Deze BOEK BRAINSTORM 5-daagse is de ideale start voor je boekavontuur. We gaan namelijk samen brainstormen over jouw boek!

Elke dag een halfuurtje, dus lekker effectief. De laatste dag (16 januari) vatten we alles samen, heb je een compleet beeld over je boek én help ik je op weg naar de volgende stap: het schrijven van je boek. Zorg dus dat je erbij bent!

Marian van Es

'Ik had me spontaan aangemeld omdat ik, ooit als ik later groot ben, een boek zou willen schrijven... Door de vragen van Daisy wordt het ineens heel concreet en word ik steeds enthousiaster om het daadwerkelijk te gaan doen. Door deze 5-daagse is het ineens tastbaar (en wellicht bereikbaar) voor me geworden en niet meer een vage droom...'

Begin meteen goed met je boek!

DOE GRATIS MEE MET DEZE
BOEK BRAINSTORM 5-DAAGSE 

10, 11, 12, 15 & 16 JANUARI, 12.00 UUR

Live Webinar Session has ended now.

WAT ANDEREN VAN EXPERTBOEK VINDEN

'Werken met Daisy is een feestje! Jij ademt boeken. Je zet aan tot actie en stelt dé vragen die bijdragen aan een beter boek. Je stelt keuzes ter discussie en denkt actief mee aan een alternatief of een oplossing.

Door jou durfde ik veel meer, dan ik vooraf had gedacht. Je coacht daar waar nodig en zorgde ervoor dat ik mij nergens druk over maakte, behalve dan het schrijven van de hoofdstukken…. en de inleiding ;-). Al het andere.. dat kwam goed.  

Wil jij ook een boek schrijven, vraag Daisy. Je gaat er geen spijt van krijgen.'

Jorin Dijkstra
Auteur van het boek 'Help! Mijn team verzuimt'

'Indien jij een boek wilt schrijven en je expertise bij jouw doelgroep wilt etaleren, dan raad ik je met klem Daisy Goddijn aan!

Als internationaal auteur met 86 boeken op mijn naam waarvan eentje in 12 talen en miljoenen van verkocht, mag je aannemen dat ik weet van de hoed en de rand en niet snel impressed ben met een uitgever!

Daisy helpt jou om niet alleen je boek uit te geven maar met elke stap ervoor en erna die je nodig kan hebben. Ik raad je aan om zsm een vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan om te checken of zij je kan helpen om jouw boek in record tijd op de rit te hebben!' 

Roy Martina
Auteur van 88 boeken

'Zonder Daisy, geen boek! Dankzij het geweldige programma rondom de 10 stappen serie lukte het mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek!

Dankzij de goede begeleiding en de extreem concrete stappen kon ik veel sneller aan de slag dan ik voor mogelijk had gehouden, en was het ook binnen een paar maanden af. Ik kan deze manier van werken van harte aanbevelen, omdat je anders veel te lang in het luchtledige blijft hangen met je plannen en je het wiel zelf moet uitvinden.

Gun jezelf dit cadeau om echt als expert in jouw vakgebied gezien te worden! Pak je Podium!'

Eva Brouwer
Auteur van 'In 10 stappen je podium pakken' en 'In 10 stappen online presenteren'

'Daisy zorgt er gewoon voor dat je boek geschreven wordt. Helder, deskundig, zij let op de deadlines.

Ze weet ook exact wat er nog aan een boek moet gebeuren als jij het ruwe manuscript af hebt.

Tob niet alleen als jij een eigen boek wilt, ga naar Daisy en het lukt.'

Jeanet Bathoorn
Auteur van 'Experttips voor een doorbraak in je MoneyMindset' en 'In 10 stappen een magische mastermind'

'Daisy is de initiator en de motor achter uitgeverij Expertboek. Het mooie van Expertboek is het unieke en zeer interessante uitgevers concept.

Je schrijft jouw boek en Daisy en haar team doen de rest. Ze is bovenal een creatief mens, breed geïnteresseerd en toegewijd aan haar auteurs.

Het succes van Expertboek is een reflectie van de toewijding van Daisy.'

Peter Dalmeijer
Auteur van 3 boeken

'Daisy heeft ons van A tot Z begeleid om onze droom, het schrijven van ons boek te verwezenlijken. En hoe!

Daisy is echt een vakvrouw. Ze ondersteunde ons écht, met gevraagde en ongevraagde adviezen, zat ons achter de broek waar nodig. Met humor, creativiteit en scherpte wist ze ons steeds verder te brengen op onze Route naar een eigen boek.

Als er een volgend boek komt, staan we weer bij Daisy op de stoep!'

Astrid van Helvoort
Auteur van 'Change or Die'

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE
BOEK BRAINSTORM 5-DAAGSE 

10, 11, 12, 15 & 16 JANUARI, 12.00 UUR

Live Webinar Session has ended now.