web counter
Schrijf een boek over jouw Successtrategieën

Een boek over jouw successtrategieën,
gegarandeerd in 3 maanden geschreven!

Met onze bewezen formule voor het schrijven van een boek hebben 
ruim 250 succesvolle ondernemers zoals jij hun boek geschreven 
en daarmee hun expertstatus enorm versterkt. 

Wil je ook een eigen boek, maar zie je er tegenop om het te schrijven?

Met dit groepsprogramma heb je binnen 3 maanden je boek geschreven, terwijl je normale werk gewoon door kan gaan. 


Je boek gaat er nu gegarandeerd komen!

'Daisy zorgt er gewoon voor dat je boek geschreven wordt. Helder, deskundig, zij let op de deadlines. Ze weet ook exact wat er nog aan een boek moet gebeuren als jij het ruwe manuscript af hebt. Tob niet alleen als jij een eigen boek wilt, ga naar Daisy en het lukt.'

Jeanet Bathoorn
Auteur van 'Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset' 
en 'In 10 stappen een magische mastermind'

Claim jij binnenkort die expertpositie met je eigen boek?

Een boek waarin jouw klanten aan het woord komen en vertellen wat jouw successtrategieën hen hebben opgeleverd, draagt natuurlijk enorm bij aan jouw expertstatus.

Want zeg nou zelf:

 • Je potentiële klanten gaan jou nóg meer als expert zien, omdat je een boek hebt geschreven.
 • Omdat jij de successen van je klanten deelt in je boek, claim je meteen de expertpositie van jouw niche.  
 • Je lezers krijgen meteen vertrouwen in je, waardoor je veel makkelijker je diensten verkoopt.
Dan moet je dat boek alleen nog wel schrijven. Maar stel nou dat jij dat boek niet helemaal zelf hoeft te schrijven en dat je boek gegarandeerd binnen 3 maanden geschreven is?

Hoe klinkt dat voor jou? Het is nu mogelijk! 

Sommige ondernemers zijn echt maandenlang of zelfs jaren bezig met het schrijven van hun boek. Veel ondernemers beginnen er zelfs niet eens aan, omdat ze opzien tegen het proces. 

Doodzonde! Maar meteen een kans voor jou, omdat jij op dit moment nog opvalt, als je een boek hebt geschreven.

Wij helpen je graag bij het schrijven van een boek dat is gebaseerd op de successtrategieën die jij je klanten leert. En dat zonder dat het je heel veel tijd en energie kost, maar zelfs leuk en inspirerend is om te doen.

Voordat je het weet, ben je klaar met schrijven en ben jij die autoriteit in jouw markt!

Zo wordt het schrijven van jouw boek
in 3 maanden werkelijkheid!

WEEK 1-2

Samen bepalen we welke successtrategieën je gaat delen en maken we de blueprint voor je boek. Met een goede blueprint is het schrijven van je boek een invuloefening!  

WEEK 3-6

Je interviewt 8-12 succesvolle klanten over hun ervaringen met jou. Wij geven je tips over hoe je dat slim kunt aanpakken, zodat je de interviews ook op andere manieren kunt inzetten. Je hoeft deze interviews alleen maar op te nemen (via Zoom bijvoorbeeld) en de opnames naar ons te sturen. Wij transcriberen en redigeren de interviews vervolgens.

WEEK 7-10

Nu is het tijd om de hoofdstukken te schrijven. Voor ieder hoofdstuk schrijf je een korte inleiding. Vervolgens schrijf je de uitleg over jouw successtrategie en vul je die aan met inhoudelijke stukken uit de interviews. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de successtrategie die je deelt ook echt bewezen is, het wordt immers bevestigd door je klanten die uit eigen ervaring vertellen.

Uiteraard helpen we je voortdurend tijdens het schrijven, door je vragen te beantwoorden en op basis van onze uitgebreide ervaring feedback op je teksten te geven. Daarnaast leren we je hoe je met AI (Artificial Intelligence) productiever en efficiënter je boek schrijft. Voor jou geen writer's block!

WEEK 10-12

Tot slot schrijf je de randhoofdstukken. Dit zijn de korte hoofdstukken 'Voorwoord', 'Inleiding', ‘Nawoord’, ‘Over de auteur’ en het hoofdstuk ‘De volgende stap voor jouw succes’, waarin je de lezer de volgende stap aanbiedt. Je boek is tenslotte een marketingmiddel. Hierna zit jouw werk erop en is je manuscript klaar!

Als jij klaar bent met schrijven, redigeren we je boek en maken we een mooie unieke cover voor je (een hardcoverboek in jouw huisstijl). Ook maken we het boek op in twee kleuren, zodat het er echt professioneel uitziet. Voor de redactie en opmaak hebben we circa 2 maanden nodig. Het drukken van het boek duurt ongeveer 1 maand. Binnen 6 maanden ligt jouw boek dus op de plank!  

Uitstellen is nu geen optie meer!

'Werken met Daisy is een feestje!
Jij ademt boeken. Je zet aan tot actie en stelt dé vragen die bijdragen aan een beter boek. Je stelt keuzes ter discussie en denkt actief mee aan een alternatief of een oplossing.


Door jou durfde ik veel meer, dan ik vooraf had gedacht. Je coacht daar waar nodig en zorgde ervoor dat ik mij nergens druk over maakte, behalve dan het schrijven van de hoofdstukken…. en de inleiding ;-).
Al het andere.. dat kwam goed.  

Wil jij ook een boek schrijven, vraag Daisy. Je gaat er geen spijt van krijgen.'


Jorin Dijkstra
Auteur van het boek 'Help! Mijn team verzuimt'

'Indien jij een boek wilt schrijven en je expertise bij jouw doelgroep wilt etaleren, dan raad ik je met klem Daisy Goddijn aan!

Als internationaal auteur met 88 boeken op mijn naam, waarvan eentje in 12 talen en miljoenen van verkocht, mag je aannemen dat ik weet van de hoed en de rand en niet snel impressed ben door een uitgever.

Daisy helpt jou om niet alleen je boek uit te geven maar met elke stap ervoor en erna die je nodig kan hebben. Ik raad je aan om zsm een vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan om te checken of zij je kan helpen om jouw boek in recordtijd op de rit te hebben!' 

Roy Martina
Auteur van 88 boeken

'Zonder Daisy, geen boek! Dankzij het geweldige programma rondom de 10 stappenserie lukte het mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek!

Dankzij de goede begeleiding en de extreem concrete stappen kon ik veel sneller aan de slag dan ik voor mogelijk had gehouden, en was het ook binnen een paar maanden af. Ik kan deze manier van werken van harte aanbevelen, omdat je anders veel te lang in het luchtledige blijft hangen met je plannen en je het wiel zelf moet uitvinden.

Gun jezelf dit cadeau om echt als expert in jouw vakgebied gezien te worden! Pak je Podium!'

Eva Brouwer
Auteur van 'In 10 stappen je podium pakken' en 'In 10 stappen online presenteren'

Alles wat je nodig hebt om je eigen boek in handen te krijgen

Dit programma is inclusief:

 • Een schrijfcoachingsprogramma van 3 maanden, waarmee het schrijven van je boek niet tijdrovend of ingewikkeld meer is (alle sessies zijn online en je ontvangt de opnames van de sessies).
 • De transcriptie van maar liefst 10 uur interviews. Hiervan krijg je een geredigeerde tekst die je kunt verwerken in je boek of op andere plekken (denk aan blogs en socialmediaberichten). Dit scheelt je echt bakken met tijd!
 • Professionele redactie van je complete manuscript, zodat je professioneel overkomt met je boek.
 • Een uniek ontwerp voor de cover van je boek en de opmaak van het binnenwerk van je boek (in twee kleuren).
 • Verzorging van het drukwerk, zodat je straks een mooi hardcover boek in handen hebt, waarmee je in 1 klap de onbetwistbare nummer 1 in jouw niche bent (drukwerk is niet inbegrepen in de pakketprijs maar verzorgen we wel voor je).
 • Een e-book van je boek in de bestandsformaten ePub en PDF, zodat je je boek ook als e-book kunt verkopen of weggeven aan je potentiële klanten.
 • ISBN voor je boek en e-book, zodat de (online) boekhandels het kunnen verkopen.

We starten 20 maart 2023 met dit unieke programma 

Het uitgangspunt van deze aanpak is dat we jou als auteur zoveel mogelijk ontlasten. Jij hoeft alleen maar jouw successtrategieën te omschrijven en de teksten uit de interviews toe te voegen.

Tot slot schrijf je nog het voorwoord, de inleiding en de korte hoofdstukken ‘Nawoord’, ‘Over de auteur’ en het hoofdstuk ‘De volgende stap voor jouw succes’.  Je boek is tenslotte een marketingmiddel.

Zo wordt het schrijven van je boek ineens een stuk aantrekkelijker, nietwaar? Wij maken het makkelijk voor je! 

Over Expertboek

Expertboek helpt ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek waarmee ze meer klanten krijgen. We hebben de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen bij het realiseren van hun boekdroom.

Wij zijn (zoals ze dat met een mooi woord noemen) een faciliterende uitgeverij. In normaal Nederlands: wij helpen je bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van je boek. Je geeft je boek bij ons in eigen beheer uit, waardoor jij meer aan je boek overhoudt.

Expertboek staat voor een persoonlijke benadering, snelle levering en kwaliteit. Onze missie is jou te helpen een succes te maken van je boek, zodat jij je profileert als expert, je bereik vergroot en je marktwaarde verhoogt. Niet alleen met een kwalitatief goed boek, maar ook door jou te helpen het succesvol in de markt te zetten.

Om de kwaliteit hoog te houden, werken we met de beste professionals op het gebied van schrijfcoaching, redactie, grafische vormgeving, uitgeven en promotie.

Ook goed om te weten: onze begeleiding stopt niet zodra jij je boekdroom hebt waargemaakt en je je boek in handen hebt. Wij blijven onze auteurs ondersteunen om ook op de lange termijn klanten uit hun boek te halen.

Kom je ook bij de Expertboek Auteursclub?

Hartelijke groet,
Daisy Goddijn

'Een boek is voor jou als auteur maar een Wordbestand. Expertboek neemt je alle stappen die daarna volgen uit handen en maakt er een mooi boek van.

Wat ik prettig vind aan Expertboek, is dat ze vanuit hun brede ervaring daadwerkelijk met je meedenken om van je boek ook echt een succes te maken.

Daisy, je doet een fantastische job en ik ga iedereen naar je doorsturen!'

Hugo Bakker
Auteur van 'De 101werkvormen Formule', 'Gevraagd Worden' en 'Experttips voor kennis verkopen online'.

'Daisy ervaar ik als een inspirerende vrouw die met haar concept ervoor zorgt dat jij in 6 weken je boek schrijft! Mijn droom is hierdoor uitgekomen.

De structuur en overzicht die ze biedt is zeer praktisch en waardevol. Ik maak nu vele mensen blij met mijn boek: 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw!'

Daisy, dank je wel!'

Maike van Meulen
Auteur van 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken' en 'In 10 stappen van rotonde naar afslag'

'Wil je een boek schrijven en hier als ondernemer geen onnodige tijd aan verliezen? Bel Daisy!

Deze vakvrouw staat naast je en denkt met je mee. Ook als je er niet om vraagt. Van tekst, opmaak tot promotie: zij snapt het vak van uitgever als geen ander. Ze helpt je om te zorgen dat er binnen afzienbare tijd een prachtig boek komt, waar je trots op bent.

Zonder haar was het nooit gelukt om mijn boek 'Projectmanagers geheimen' in zo'n korte periode te lanceren.'

Mariëlle de Groot
Auteur van 'Projectmanagers Geheimen'

Jouw investering

Wil je niet langer dromen over je boek, maar binnen 6 maanden je boek in handen hebben? 

Schrijf je in voor dit unieke programma en wij zorgen ervoor!

We starten 20 maart 2023 met maximaal 15 ondernemers en jij kunt er nog bij zijn.

De totale waarde van alle onderdelen uit dit programma bedraagt € 6.125,-.

Je kunt nu meedoen voor slechts € 3.950,- voor het hele pakket, als je jezelf uiterlijk 10 maart aanmeldt.

Je betaalt in twee termijnen: € 2.500,- bij inschrijving en € 1.450,- na twee maanden.

Wil je me eerst even spreken voordat je je inschrijft? Leuk!
Neem contact op en ik bel je.

Meteen actie ondernemen? Goed plan!
Geen excuses meer, dat boek gaat er komen!

Betaal veilig via iDeal, na inschrijving ontvang je meteen de factuur

Als je op de knop ‘Ja ik wil ook een boek schrijven over mijn successtrategieën’ drukt, 
ga je akkoord met de op het programma van toepassing zijnde algemene voorwaarden van Expertboek.

'Haar belofte dat een boek deuren opent, je expertstatus verhoogt en een prachtig middel als 'uitgebreid visitekaartje' is, maakt Daisy helemaal waar.

Ik ben dolblij met mijn boek en de vele verrassingen die het als vanzelf meebrengt. Bijvoorbeeld dat ik regelmatig als gastdocent in een opleiding aanwezig ben of gezellige signeersessies in de boekhandels geef.  

Zonder het enthousiasme, pragmatisme en de deskundigheid van Daisy denk ik niet dat ik ooit een boek geschreven zou hebben. Het idee sluimerde wel. Maar zij weet het eenvoudig concreet te maken. Gewoon doen. Aanrader!'

Cisca den Boer
Auteur van 'In 10 stappen lekker in je vel'

'Daisy is de initiator en de motor achter uitgeverij Expertboek. Het mooie van Expertboek is het unieke en zeer interessante uitgeversconcept.

Je schrijft jouw boek en Daisy en haar team doen de rest. Ze is bovenal een creatief mens, breed geïnteresseerd en toegewijd aan haar auteurs.

Het succes van Expertboek is een reflectie van de toewijding van Daisy.'

Peter Dalmeijer
Auteur van 3 boeken

'Daisy heeft ons van A tot Z begeleid om onze droom, het schrijven van ons boek, te verwezenlijken. En hoe!

Daisy is echt een vakvrouw. Ze ondersteunde ons écht, met gevraagde en ongevraagde adviezen, zat ons achter de broek waar nodig. Met humor, creativiteit en scherpte wist ze ons steeds verder te brengen op onze Route naar een eigen boek.

Als er een volgend boek komt, staan we weer bij Daisy op de stoep!'

Astrid van Helvoort
Auteur van 'Change or Die!'

Je krijgt uiteraard ook superhandige bonussen

We maken het graag nog makkelijker voor je met deze bonussen: 

 • Checklist: De 30 slimste vragen om je klanten te stellen in een interview  (t.w.v. € 47,-) 
 • Handleiding: Schakel AI in en voorkom voor altijd een writer's block (t.w.v. € 47,-) 
 • Masterclass: 5 slimme manieren om je boek te verkopen nog voordat het is gelanceerd (t.w.v. € 97,-) 
 • Masterclass: Maak van je boek een bestseller en haal met gemak klanten uit je boek (t.w.v. € 97,-) 

Is je boek klaar? Dan doen we graag een interview met jou, over je boek uiteraard!

Je weet nu voldoende om een keuze te maken!

We starten 20 maart, schrijf je dus meteen in!

Heb je nog vragen? Misschien staat jouw vraag hieronder.
Zo niet, neem dan gerust contact op.

De 10 meestgestelde vragen over het schrijven van een boek over je successtrategieën

Jazeker! We hebben het programma zo opgesteld dat je jouw boek in 3 maanden kunt schrijven. We vertellen je precies wat je moet doen en geven je handige tips.

Nee hoor, je mag er ook iets langer over doen als je wilt. Of korter! Doordat je interviews in je boek opneemt, kun je het boek binnen enkele maanden schijven. Zodra jij klaar bent met schrijven, pakken we de redactie op en daarna de opmaak en het drukwerk.

Als jij klaar bent met schrijven, hebben wij nog circa 3 maanden nodig voor de redactie, opmaak en het drukwerk van je boek. 

De boeken in dit concept hebben een mooie harde kaft (hardcover) en het binnenwerk is in twee kleuren gedrukt (zwart + een steunkleur naar keuze). De cover is in full colour. We ontwerpen een unieke cover voor jouw boek. Het formaat van de boeken is A5, (dus 148 x 210 mm) met circa 152 pagina's.

Je betaalt 1 pakketprijs voor de schrijfcoaching, redactie en de opmaak. De pakketprijs is exclusief het drukwerk van de boeken. Je bepaalt zelf hoeveel boeken je wilt laten drukken. Wil je er 300, 3.000 of er ergens tussenin? Jij bepaalt! Het drukwerk wordt alleen via Expertboek verzorgd, aangezien we graag achter de kwaliteit van het drukwerk willen staan. 

Uiteraard! Je kunt op elk moment een herdruk bestellen. De levertijd van een herdruk is ongeveer 3 weken.

Nee hoor, je betaalt in 2 termijnen: € 2.500,- bij inschrijving en € 1.450,- na twee maanden (bedragen zijn exclusief btw). Het drukwerk betaal je ook in twee delen.

Jij bent zelf eigenaar van je boeken. Je krijgt de boeken thuis geleverd en mag ze zelf verkopen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je boek via de (online) boekhandels verkocht wordt.

De verkoopprijs van deze boeken met successtrategieën is € 24,50.

De belangrijkste redenen: het is een hele makkelijke manier om een boek te schrijven, het is overzichtelijk en het is leuk. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt: je boek wordt meteen geredigeerd, opgemaakt en (eventueel) gedrukt en binnen een paar maanden heb jij je eigen boek in handen! Dit boek is een ideaal marketingmiddel voor je bedrijf.