In 10 stappen van expert naar auteur

Wil je inspiratie opdoen voor het schrijven van jouw boek?
Of ben je nog niet overtuigd of je wel een boek moet schrijven?


Lees dan dit boek:

IN 10 STAPPEN 
VAN EXPERT
NAAR AUTEUR

In dit boek lees je wat voor ondernemers de voordelen zijn van een boek en hoe je een boek als marketingmiddel kunt inzetten. Ook krijg je volop inspiratie voor je eigen boek. 

Je betaalt slechts € 17,50 (incl. btw).
De verzendkosten neem ik voor mijn rekening!

BONUS: Bij aankoop van dit boek ontvang je een unieke video.
Maar liefst 35 auteurs delen hun ervaringen met hun eigen boek met je. In deze video doorlopen we de 10 stappen uit dit boek, aan de hand van de praktijkverhalen van deze auteurs. Allemaal ondernemers die een boek hebben geschreven en dit inzetten als marketingmiddel.

Na betaling ontvang je meteen de factuur en krijg je toegang tot de bijbehorende lezersomgeving waar je ook de PDF van het boek vindt. Je kunt dus direct beginnen met lezen! Het fysieke boek wordt binnen 3 werkdagen naar je opgestuurd. Ook krijg gelijk toegang tot de video met 2 uur auteurservaringen. 

Bij aanschaf ga je akkoord met de privacyverklaring en de leveringsvoorwaarden van Expertboek. Na je aanmelding ontvang je meer tips voor het schrijven van je boek.

Of wil je meteen de Begin met je Bestseller Box en dit boek er gratis bij?

Je ontvangt dan de 2 boeken In 10 stappen de beste start voor je boek, In 10 stappen inspirerend schrijven 
plus een aanvullende online leeromgeving.
Als BONUS krijg je nu het boek In 10 stappen van expert naar auteur er gratis bij.
Nu tijdelijk voor slechts € 30,-.

OVER DIT BOEK

Een boek heeft iets magisch. Als auteur word je al snel gezien als deskundige en expert in je vak. Ben jij ondernemer en twijfel je nog of je een boek moet schrijven? Heb je wel een stille wens, maar zie je op tegen het proces of denk je dat je het niet kunt? Lees dan dit boek.

Daisy legt je in 10 stappen haarfijn uit waarom het als ondernemer interessant is om een boek te schrijven en welke voordelen het je oplevert. Ook onthult ze geheime tactieken over de manier waarop je als ondernemer klanten uit je boek haalt.

In 10 stappen ruim je jouw vooroordelen over het schrijven uit de weg en krijg je inspiratie voor de inhoud van je eigen boek. Ook ga je al nadenken over de manier waarop jij je boek als marketingmiddel kunt inzetten. Daarnaast lees je in dit boek veel praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere auteurs.

Na het lezen van dit boek ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen! 

Enkele reacties van lezers:

In dit boek lees je hoe jij van onzichtbare expert naar gerespecteerd auteur gaat. Daisy weet als geen ander hoe je jouw kennis in een boek verpakt. Ze structureert met je, ze ondersteunt je en ze zorgt ervoor dat je de deadlines haalt. Een boek doet wonderen voor je business.
Nu is het jouw tijd!'

Jeanet Bathoorn
Vrijheidsondernemers

‘Heb je de droom om een boek te schrijven, maar durf je het niet?
Na het lezen van dit boek ontdek je dat iedere expert een auteur kan zijn. Niet alleen leuk voor je ego, maar vooral een hele waardevolle manier om je kennis te delen. Ontdek wat een eigen boek voor jou kan betekenen. Aan de hand van praktische voorbeelden en soms confronterende vragen inspireert Daisy je om in de spiegel te kijken: wat houd je nog tegen en wat heb je nodig? Ze zet je aan het denken en ze moedigt je vooral aan om in actie te komen en je droom waar te maken’.

Karin van Kas
School voor online coaching

‘Wij hebben de ‘10 stappen van expert naar auteur’ in de praktijk mogen ervaren. En met succes! Op dit moment staat ons boek in de Top 5 van Managementboek en merken we direct welke positieve impulsen dit geeft aan onze organisatie. In de vorm van zichtbaarheid en zeker ook doordat het boek nieuwe ingangen bij klanten en prospects creëert. Dat maakt het extra bijzonder om dit boek nu te lezen. Het voelt alsof het ‘geheim van de smid’ achteraf stap voor stap wordt onthult. Praktisch en zeer concreet. Wij weten inmiddels dat het werkt! Een aanrader voor elke professional die zijn expertstatus wil vergroten en zijn organisatie nieuwe prikkels wil geven.'

Diana Remmers
Route5

Wil je alleen dit boek of meteen de Begin met je Bestseller Box en het boek gratis?

Je betaalt slechts € 17,50 (incl. btw). De verzendkosten neem ik voor mijn rekening!

BONUS:Bij aankoop van dit boek ontvang je de opname van een sessie waarin we in 2 uur tijd de 10 stappen uit dit boek doorlopen, aan de hand van praktijkverhalen van de auteurs. Allemaal ondernemers die een boek hebben geschreven en dit inzetten als marketingmiddel.

Je ontvangt dan 2 boeken: In 10 stappen de beste start voor je boek en In 10 stappen inspirerend schrijven, plus een aanvullende online leeromgeving.
BONUS: Bij bestelling van de Box krijg je nu het boek In 10 stappen van expert naar auteur 
er gratis bij. Nu tijdelijk voor slechts € 30,-.

'Al jaren wilde ik een boek schrijven over hoe je sluimerende conflicten meteen kunt herkennen en kunt. Losse blaadjes met aantekeningen, een computer vol met ideeën. Maar geen boek. Tot ik Daisy ontmoette. Schrijven is een creatief proces, maar een boek produceren waarmee je jezelf echt als expert mee kunt profileren, vergt doorzettingsvermogen en structuur. En dit zijn nu precies de elementen die Daisy toevoegt. Lees haar boek of – beter nog – ga met haar in zee om al je gedachten en aantekeningen in de hoogste versnelling tot een boek te vormen.’

Joyce Korver
Relaxed Ruziemaken

‘Ik durf te zeggen dat het schrijven van een boek onherroepelijk leidt tot persoonlijke groei en profilering. Daisy Goddijn heeft een prachtig concept ontwikkeld, waarlangs ze experts meeneemt op weg naar de auteurstatus. Ze snapt als geen ander de dubbele laag van het publiceren van een boek. Dit  bewijst ze met het boek ‘In 10 stappen van expert naar auteur’. Een boek schrijven is, zoals Daisy terecht zegt,  iets magisch. Het is jouw legacy die jouw drive en spirit omvat. Daisy neemt je in dit boek mee langs een duidelijke
10-stappenstructuur, waardoor je jouw boek helder gaat beschrijven. Magie en structuur komen samen. Ik ben door mijn boeken op de podia geklommen van beurzen, congressen, festivals en in de media. Het bezorgde me onverwachte ontmoetingen en veel nieuwe relaties. Geniet van jouw reis, waarin je jouw expertise naar het niveau van ´authority´ tilt.'
 

Peter Dalmeijer
Vidarte

‘Na het lezen van dit boek hoef je maar één boek te schrijven en je hebt letterlijk iets in handen waarmee ideale deuren voor je opengaan! Het zal niet lang duren voordat je mailtjes of telefoontjes krijgt van mensen die je boek hebben gelezen en nu ‘meer’ willen. Kijk je er al naar uit?'

Hugo Bakker

OVER DE BEGIN MET JE BESTSELLER BOX

Heb je het besluit genomen om een non-fictie boek te schrijven? Goede keus! Maar hoe begin je? En hoe zorg je ervoor dat je inspirerend schrijft? Je leert het allemaal in de Begin met je Bestseller Box!

Dit is wat je krijgt:

  • 2 fysieke boeken (per post toegestuurd)
 > IN 10 STAPPEN DE BESTE START VOOR JE BOEK
Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt
Auteur: Daisy Goddijn

 > IN 10 STAPPEN INSPIREREND SCHRIJVEN
Schrijf eenvoudig ijzersterke teksten en bereik meer klanten
Auteur: Giséla Fidder

  • Online leeromgeving met aanvullende info
  • Online lessen over het boek IN 10 STAPPEN DE BESTE START VOOR JE BOEK
  • Online lessen met schrijfoefeningen & schrijftips
  • Download van handige template voor de blueprint van je boek
  • De PDF van beide boeken, zodat je ze ook online kunt lezen
  • Een online community met ondernemers die ook een boek willen schrijven

Bestel nu de Begin met je Bestseller Box en je krijgt het boek In 10 stappen van expert naar auteur er gratis bij!

Dit is wat je leert in het boek In 10 stappen van expert naar auteur:
> Hoe je als ondernemer een boek als marketingmiddel inzet
> Wat jouw vooroordelen zijn over het schrijven van een boek en hoe je die uit de weg ruimt
> Hoe je met je boek inspeelt op de behoefte van je klant
> Hoe je op een simpele manier brainstormt over de inhoud van je boek
> Hoe je je boek op een slimme manier financiert
> Hoe je boekpartners voor je boek inzet
> Wat een boekfunnel is en hoe je die slim gebruikt
> Hoe je focus op je boek houdt
> Hoe je een plan maakt voor het schrijven van je boek

Na het lezen van dit boek ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen. Ook doe je uiteraard een hoop inspiratie op voor je boek!

Wil je alleen dit boek of meteen de Begin met je Bestseller Box en het boek gratis?

Je betaalt slechts € 17,50 (incl. btw). De verzendkosten neem ik voor mijn rekening!

BONUS: Bij aankoop van dit boek ontvang je een unieke video.
Maar liefst 35 auteurs delen hun ervaringen met hun eigen boek met je. In 2 uur tijd doorlopen we de 10 stappen uit dit boek, aan de hand van de praktijkverhalen van deze auteurs. Allemaal ondernemers die een boek hebben geschreven en dit inzetten als marketingmiddel.

Koop nu deze Box tijdelijk voor slechts € 30,-.

Je ontvangt: De boeken In 10 stappen de beste start voor je boek en In 10 stappen inspirerend schrijven, plus een aanvullende online leeromgeving.
BONUS: Bij bestelling van de Box krijg je nu het boek In 10 stappen van expert naar auteur 
er gratis bij.