In 10 stappen van expert naar auteur (gratis download)

Op 27 november lanceer ik mijn 5e boek: 

IN 10 STAPPEN VAN EXPERT NAAR AUTEUR

Dit wil ik graag groots vieren, met jou!
Daarom heb ik maar liefst 3 cadeaus voor je:

CADEAU 1: JE KRIJGT MIJN BOEK GRATIS!

CADEAU 2: 
ONLINE TRAINING OP 27 NOV, 10.00 uur

CADEAU 3: BOEKLANCERING MET AUTEURSERVARINGEN OP 27 NOV, 16.00 uur (met de eerlijke verhalen van maar liefst 35 auteurs)

CADEAU 1:
DOWNLOAD mijn nieuwe boek nu TIJDELIJK GRATIS!


Ik lijk wel gek om mijn boek nu al gratis aan te bieden. In de online training op 27 november leg ik je graag uit waarom ik dit doe (zie onder).

Helaas, op dit moment is het niet meer mogelijk om het boek gratis te downloaden...

Schrijf je hieronder ook meteen in voor de GRATIS online training +  boeklancering op 27 november, waarin we samen de stappen uit dit boek gaan zetten. 100% inspiratie voor jouw boek!

CADEAU 2:
ONLINE TRAINING
VAN EXPERT NAAR AUTEUR
vrijdag 27 november 2020, 10.00 uur

In deze interactieve online training zetten we samen alle stappen uit dit boek. Doe mee en je krijgt 100% inspiratie voor het schrijven van jouw boek als marketingmiddel.  

CADEAU 3: BOEKLANCERING + AUTEURSERVARINGEN
Daarnaast ben je van harte welkom bij mijn boeklancering om 16.00 uur. In deze online sessie laat ik 35 auteurs aan het woord. Zij delen hun eerlijke ervaring met je over hoe zij van expert naar auteur zijn gegaan. 

Je kunt je op dit moment helaas niet meer inschrijven voor de online training.

Je bent van harte welkom bij de online sessie van 16.00 uur!

Deelname aan de boeklancering is GRATIS! 
Je hoeft geen mailadres in te voeren en kunt meteen kijken.

Je leert in de online training + boeklancering op 27 november:
> Hoe je als ondernemer een boek als marketingmiddel inzet
> Wat jouw vooroordelen zijn over het schrijven van een boek en hoe je die uit de weg ruimt
> Hoe je met je boek inspeelt op de behoefte van je klant
> Hoe je op een simpele manier brainstormt over de inhoud van je boek
> Hoe je je boek op een slimme manier financiert
> Hoe je boekpartners voor je boek inzet
> Wat een boekfunnel is en hoe je die slim gebruikt
> Hoe je focus op je boek houdt
> Hoe je een plan maakt voor het schrijven van je boek

Na het volgen van deze online training en de boeklancering ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen. Ook doe je uiteraard een hoop inspiratie op voor je boek!

In dit boek lees je hoe jij van onzichtbare expert naar gerespecteerd auteur gaat. Daisy weet als geen ander hoe je jouw kennis in een boek verpakt. Ze structureert met je, ze ondersteunt je en ze zorgt ervoor dat je de deadlines haalt. Een boek doet wonderen voor je business.
Nu is het jouw tijd!'

Jeanet Bathoorn
Vrijheidsondernemers

‘Heb je de droom om een boek te schrijven, maar durf je het niet?
Na het lezen van dit boek ontdek je dat iedere expert een auteur kan zijn. Niet alleen leuk voor je ego, maar vooral een hele waardevolle manier om je kennis te delen. Ontdek wat een eigen boek voor jou kan betekenen. Aan de hand van praktische voorbeelden en soms confronterende vragen inspireert Daisy je om in de spiegel te kijken: wat houd je nog tegen en wat heb je nodig? Ze zet je aan het denken en ze moedigt je vooral aan om in actie te komen en je droom waar te maken’.

Karin van Kas
School voor online coaching

‘Wij hebben de ‘10 stappen van expert naar auteur’ in de praktijk mogen ervaren. En met succes! Op dit moment staat ons boek in de Top 5 van Managementboek en merken we direct welke positieve impulsen dit geeft aan onze organisatie. In de vorm van zichtbaarheid en zeker ook doordat het boek nieuwe ingangen bij klanten en prospects creëert. Dat maakt het extra bijzonder om dit boek nu te lezen. Het voelt alsof het ‘geheim van de smid’ achteraf stap voor stap wordt onthult. Praktisch en zeer concreet. Wij weten inmiddels dat het werkt! Een aanrader voor elke professional die zijn expertstatus wil vergroten en zijn organisatie nieuwe prikkels wil geven.'

Diana Remmers
Route5

Schrijf je hiernaast GRATIS in voor de online training op 
27 november + de online boeklancering waarin auteurs hun eerlijke ervaringen delen!

Je kunt je op dit moment helaas niet meer inschrijven voor de online training.

Je bent van harte welkom bij de online sessie van 16.00 uur!

Deelname aan de boeklancering is GRATIS! 
Je hoeft geen mailadres in te voeren en kunt meteen kijken.

'Al jaren wilde ik een boek schrijven over hoe je sluimerende conflicten meteen kunt herkennen en kunt. Losse blaadjes met aantekeningen, een computer vol met ideeën. Maar geen boek. Tot ik Daisy ontmoette. Schrijven is een creatief proces, maar een boek produceren waarmee je jezelf echt als expert mee kunt profileren, vergt doorzettingsvermogen en structuur. En dit zijn nu precies de elementen die Daisy toevoegt. Lees haar boek of – beter nog – ga met haar in zee om al je gedachten en aantekeningen in de hoogste versnelling tot een boek te vormen.’

Joyce Korver
Relaxed Ruziemaken

‘Ik durf te zeggen dat het schrijven van een boek onherroepelijk leidt tot persoonlijke groei en profilering. Daisy Goddijn heeft een prachtig concept ontwikkeld, waarlangs ze experts meeneemt op weg naar de auteurstatus. Ze snapt als geen ander de dubbele laag van het publiceren van een boek. Dit  bewijst ze met het boek ‘In 10 stappen van expert naar auteur’. Een boek schrijven is, zoals Daisy terecht zegt,  iets magisch. Het is jouw legacy die jouw drive en spirit omvat. Daisy neemt je in dit boek mee langs een duidelijke
10-stappenstructuur, waardoor je jouw boek helder gaat beschrijven. Magie en structuur komen samen. Ik ben door mijn boeken op de podia geklommen van beurzen, congressen, festivals en in de media. Het bezorgde me onverwachte ontmoetingen en veel nieuwe relaties. Geniet van jouw reis, waarin je jouw expertise naar het niveau van ´authority´ tilt.'
 

Peter Dalmeijer
Vidarte

‘Na het lezen van dit boek hoef je maar één boek te schrijven en je hebt letterlijk iets in handen waarmee ideale deuren voor je opengaan! Het zal niet lang duren voordat je mailtjes of telefoontjes krijgt van mensen die je boek hebben gelezen en nu ‘meer’ willen. Kijk je er al naar uit?'

Hugo Bakker